Бланкі ключів TOKOZ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 24.11.2023

    Бланкі ключів TOKOZ

    Бланкі ключів TOKOZ

    З радістю хочемо повідомити, що у нас доступні до замовлення заготовки ключів TOKOZ, а також верстати для виготовлення дублікатів ключів.
    З повним списком доступних верстатів можна ознайомитися за посиланням: http://www.spv.ua/modshop/branch~1617/lang~ukrainian/
    Верстат KEYLINE можна як купити відразу за повну вартість так і взяти в довгострокову оренду з правом викупу.

    Виготовлення ключів може бути досить перспективним бізнесом з кількох причин:

    ◉ Постійний попит: Люди завжди втрачають ключі або потребують їхнього дублювання. Це створює постійний попит на послуги з виготовлення  ключів.
    ◉ Низькі витрати на початок бізнесу: Для запуску бізнесу з виготовлення ключів потрібні відносно невеликі інвестиції в обладнання та матеріали.
    ◉ Різноманітність послуг: Крім виготовлення дублікатів ключів, можна пропонувати послуги з відновлення зламаних ключів, зміни замків і дверей.
    ◉ Лояльна клієнтська база: Якщо ви надаєте якісні послуги за доступною ціною, у вас з'явиться лояльна база клієнтів, які повертатимуться до вас знову і знову.
    ◉ Відсутність сезонності: Цей бізнес не залежить від сезонних змін і може приносити дохід цілий рік.
    ◉ Можливість розширення: Після успішного початку можна розширити бізнес, додавши інші послуги із забезпечення безпеки або суміжні послуги, пов'язані із замками та ключами.
    ◉ Попит на спеціалізовані послуги: У деяких випадках знадобиться виготовлення спеціальних або унікальних ключів для автомобілів, сейфів, магазинів тощо. Це може стати вашою конкурентною перевагою.

    З усіх питань телефонуйте: 044-456-94-44

     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору