Система готельних замків TESA / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Система готельних замків TESA

  • 27.10.2020

    Система готельних замків TESA

    Система готельних замків TESA

    Склад системи готельних замків TESA – обов’язкові (замки, програматор карт, пристрій для програмування замків, системна ліцензія) та додаткові елементи (вимикачі автоматичні, зчитувачі карт, циліндри, замки для шаф, сейфи). Програмне забезпечення TESA Hotel. Додаткові можливості бездротової он-лайн системи. Це та багато іншого в нашому вебінарі від спеціаліста компетент центру - Тимура Бражникова.

     

    Компанія TESA - іспанський лідер по виробництву продукції систем замикання

    Завдяки унікальним рішенням та гнучкості побудови, системи готельних замків TESA є універсальними та можуть бути використані не тільки для обладнання номерного фонду, а й для службової частини готелю. З використанням продукції TESA можлива побудова як традиційної off-line системи, так й віртуальної, бездротової on-line системи з керуванням замками та мониторингом подій у реальному часі.

    Компанія TESA – світовий лідер в розробці, виробництві та супроводженні електронних карткових замків для систем контролю доступу об'єктів комерційної нерухомості та готелів.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
     
    Компанія TESA – світовий лідер в розробці, виробництві та супроводженні електронних карткових замків для систем контролю доступу об'єктів комерційної нерухомості та готелів
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору