Електромеханічні моторні замки ABLOY серії Certa виробництва Фінляндія / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічні моторні замки ABLOY серії Certa виробництва Фінляндія

  • 21.10.2020

    Електромеханічні моторні замки ABLOY серії Certa виробництва Фінляндія

    Електромеханічні моторні замки ABLOY серії Certa виробництва Фінляндія

    Електромеханічні моторні замки ABLOY Certa. Загальний огляд, призначення та галузь застосування модельного ряду замків серії Certa: Small Business, Public та Hi-Security. Це та багато іншого дивіться в нашому вебінарі. Ведучі вебінару: Максим Пахольчук - представництво "Аблой Ой" в Україні, Тимур Бражников - спеціаліст компетент центру SPV Company Ltd.

     
     

    Надійність для вашого бізнесу - електромеханічні замки ABLOY виробництва Фінляндія

    Моторні електромеханичні замки серії ABLOY Certa, в яких реалізовані новітні принципи інженерії та дизайну, забезпечують надвисокий рівень захисту та роблять моторні замки найкращою гарантією безпеки для невеликого бізнесу, великих комерційних об'єктів та промислових комплексів. Лінійка електромоторних замків ABLOY Certa включає продукцію, яка розроблена для встановлення в металеві, дерев'яні та вузькопрофільні двері.

    Фінська компанія ABLOY Oy є лідером з виробництва продукції безпечного замикання в Європі. Електромеханічні замки ABLOY - це найбільш універсальний та зламостійкий елемент СКД. Саме тому вони відмінно підходять для встановлення, як на міжкімнатні так і на вхідні двері. Замки для СКУД є універсальним рішенням, оскільки вони підходять для використання з різними контролерами та іншими керуючими елементами.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору