Нові електромагнітні замки YLI Electronic / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові електромагнітні замки YLI Electronic

  • 27.12.2019

    Нові електромагнітні замки YLI Electronic

    Нові електромагнітні замки YLI Electronic

    Шановні клієнти та партнери, гості сайту spv.ua, ми раді повідомити, про те, що на склад  SPV Company Ltd. надійшли нові електромагнітні замки YLI.

     
    Нові електромагнітні замки YLI Electronic
     
    Електромагнітний замок YLI Electronic YM-2400SL
     

    Електромагнітний замок YM-2400SL врізного монтажу з силою утримання до 1 200 кг. Призначений для внутрішнього встановлення на важки металеві, профільні та дерев’яні двері в якості виконавчого елементу системи контролю доступу.

     

    Електромагнітний замок YLI Electronic YM-350W-SЕлектромагнітний замок YM-350W-S накладного монтажу з силою утримання 350 кг з датчиком стану дверей. Повністю захищений від потрапляння вологи всередину. Призначений для встановлення на металеві, скляні, профільні та дерев’яні двері в якості виконавчого елементу системи контролю доступу.

     

    Електромагнітний замок YLI Electronic YM-500Електромагнітний замок YM-500  накладного монтажу з силою утримання 500 кг. Призначений для внутрішнього встановлення на в якості виконавчого елементу системи контролю доступу важки металеві, профільні та дерев’яні двері.

     
    lock.uaДля замовлення перейдіть за посиланнями: YM-2400SL, YM-350W-S, YM-500.
     
     

    Нова кнопка від YLI Electronic

    Кнопка виходу YLI PBK-814A (LED)На склад надійшла нова кнопка виходу YLI PBK-814A (LED)

    Кнопка виходу з нержавіючої сталі та світлодіодним підсвіченням. Використається в системах контролю доступу, придатна для встановлення з контролерами доступу, аудіо та відео домофонами, електромеханічними защіпками та електрозамками.

     
    lock.uaЗамовити Ви можите за посиланням -  lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору