Сигналізації Eurosec виробництва Литви / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Сигналізації Eurosec виробництва Литви

  • 26.09.2019

    Сигналізації Eurosec виробництва Литви

    Сигналізації Eurosec виробництва Литви

    Надійний захист, зручність користування та монтажу - це те що пропонують нові системи сигналізації Eurosec для автомобілів з заводським центральним замком дистанційного керування і CAN-магістраллю. Будьте впевнені в безпеці власного авто з сигналізацією Eurosec виробництва Литви.

     
    Розширення асортименту литовськими сигналізаціями SPV Company Ltd.
     

    Наразі в асортименті автомобільного департаменту SPV Company Ltd. наявні чотири моделі автосигналізації від литовської компанії Eurosec:

     

    Особливістю всіх чотирьох моделей є можливість прямого підключення до CAN-магістралі, що прибирає необхідність проведення додаткових дротів. Сигналізації можуть керуватися зі штатного брелока або за допомогою функції безключового доступу, можуть працювати як доповнення до пультових та адаптивних сигналізацій, мати додаткову авторизацію з прихованою кнопкою та багато інших функцій. Але також кожна з сигналізацій має свої окремі переваги.

     
    Доступний та надійний захист вашого авто від Eurosec
     

    Автосигналізація EUROSEC GN7C.HP з CAN-BUS є одночасно надійною та доступною. Ціна такої сигналізації дозволить зекономити і при цьому убезпечити авто від угону.

     
    Захист з імобілайзером від литовської компанії EUROSEC
     

    Більш дорогі автосигналізації EUROSEC GN7C.HUPS з CAN-BUS та 2-ма мітками-брелками та EUROSEC GN7C.HUPS з CAN-BUS та 2-ма карт-мітками доповнені вбудованим імобілайзером. Управління охоронними функціями здійснюється за допомогою безконтактних міток.

     
    Захист авто навіть без дистанційного керування центральним замком
     

    До того ж, автосигналізація EUROSEC GN7C.HUPS з CAN-BUS та 2-ма мітками-брелками може встановлюватися на авто з штатним ключем без дистанційного керування центральним замком. Управління центральним замком та сигналізацією відбувається мітками-брелками сигналізації.

     
    Найкращий захист вашого авто з GSM та GPS моніторингом
     

    В преміум сегменті наявна автосигналізація EUROSEC GSW-CAN_GP з CAN-BUS/GSM/GPS. Її особливість - це можливість GSM моніторингу охоронних функцій, положення авто за допомогою інтегрованого GPS-датчика та можливість управління сигналізацією прямо зі смартфону через спеціальні додатки на IOS і Android. Ця автосигналізація дає повний контроль над автомобілем! Вона навіть має ультразвуковий сканер салону, що додатково захищає авто від найбільш майстерних крадіїв.

     
    lock.uaБільш детальні технічні характеристики, актуальні ціни та каталог сумісних авто ви можете побачити на сайті-вітрині - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору