Openow: ваш ключ - це смартфон / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Openow: ваш ключ - це смартфон

  • 02.09.2019

    Openow: ваш ключ - це смартфон

    Openow: ваш ключ - це смартфон

    Openow - це революційне рішення розроблене іспанською компанією TESA (Talleres de Escoriaza, S.A.U.) - одним із світових лідерів галузі продукції для гостинності. Його особливість - це використання смартфону замість ключа, що значно піднімає комфорт та безпеку перебування в готелі або резиденції.

     
    Openow: ваш ключ - це смартфон
     

    Раніше для замикання готельних номерів використовувались ключі. Потім їх замінили ключ-карти з магнітною стрічкою та пізніше – безконтактні карти, які набагато легші та зручніші за звичайний ключ. Але використання, як ключів, так й карт має спільні недоліки:

    • Це додаткова річ в кишені;
    • Їх легко загубити або забути;
    • Ключ необхідно отримати на рецепції та здати, що додатково забирає час;
    • Карти, як правило, є витратним матеріалом – це додаткові витрати готелю
    • Клієнт може зробити копію ключа а інколи й карти;
    • Ключами або картою нікого вже не вразити.
     

    Openow

    Тепер функцію карти може виконувати смартфон. Готелю достатньо встановити замки TESA з технологією Openow а гостю – відповідний додаток до свого смартфону. Готель надає гостю віртуальний електронний ключ, який надсилається електронною поштою. Після верифікації віртуального ключа гість може насолоджуватися перебування в готелі, не хвилюючись за ключ. Варто лише тримати свій смартфон зарядженим.

    Гість навіть може отримати ключ відділено в момент резервування номеру та оплати проживання в готелі – з будь якої точки світу. Гість отримує свій віртуальний ключ заздалегідь, але він стане активним тільки з тої дати та на той період, на який був заброньований номер з точністю до хвилини. Клієнту не потрібно відвідувати рецепцію та окремо чекати отримання ключа. Також ключ або картку не має необхідності здавати, оскільки електронний ключ автоматично втрачає доступ, якщо час перебування сплив.

    Інтернет не потрібний

    Додаток Openow не вимагає постійного доступу до мережі. Достатньо лише один раз отримати ключ на свою адресу електронної пошти та надалі додаток працює в автономному режимі, що дозволяє економити трафік, а також усуває проблеми з доступом у разі поганого з’єднання з мережею.

     
    Openow: ваш ключ - це смартфон
     

    Мінімальне споживання енергії

    Додаток Openow працює з використанням BLE (Bluetooth Low Energy), що означає мінімальне споживання енергії. Таким чином, вплив використання додатку на швидкість розряджання батареї смартфону буде мінімальним. Так саме, й витрати енергії електронними замками (які живляться від стандартних батарейок) також є мінімальними.

    Моніторинг та віддалений доступ

    Це ключові переваги саме для адміністрації готелю. Openow в поєднанні з технологією TESA Wireless Online дозволяє в будь-який момент змінювати доступи, отримувати повний аудит подій, переводити двері до режиму вільного проходу або блокувати доступ та контролювати рівень заряду елементів живлення в замках, що також допомагає уникнути неприємних сюрпризів з раптово розрядженими замками.

    Підвищена безпека

    Openow відкриває нові можливості в секторі безпеки готелю. Повністю кодований протокол обміну даними між смартфоном та замком. Віртуальний ключ неможливо скопіювати. Навіть в разі крадіжки або втрати смартфону з віртуальним ключем він може бути скасований негайно.

    Комфорт та безпека для гостей

    При бронюванні та сплаті за проживання гість отримує віртуальний ключ з назвою готелю, номером кімнати та датою закінчення терміну проживання з можливістю реєстрації до прибуття до готелю. Неможливо втратити або пошкодити фізичний ключ (карту) Гість має можливість поміняти номер або замовити послугу пізнього виїзду без відвідування рецепції. Додаток дає можливість мати кілька віртуальних ключів від різних закладів одночасно.

    Переваги для готелю

    Економія на вартості фізичних карт та внесок до збереження навколишнього середовища завдяки відмови від пластику. Підвищення іміджу готелю, як сучасного та високотехнологічного. Можливість за необхідністю відміняти доступ карт персоналу та гостей віддалено. Готель не має потреби мати цілодобово присутнім персонал на рецепції.

    Використання замків TESA, що підтримують роботу з додатком Openow є рішенням, яке переводить готельні системи замикання на абсолютно новий рівень. І ці рішення вже доступні до замовлення. Хочете отримати їх першими? Тоді дізнайтеся як це зробити в менеджера із роботи на об’єктах Тимура Бражникова за телефоном  (067) 233-60-78;  as@spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору