KEYLINE GYMKANA 994 - майбутнє нарізання автомобільних ключів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > KEYLINE GYMKANA 994 - майбутнє нарізання автомобільних ключів

  • 31.07.2019

    KEYLINE GYMKANA 994 - майбутнє нарізання автомобільних ключів

    KEYLINE GYMKANA 994 - майбутнє нарізання автомобільних ключів

    Клієнт завжди бажає отримати ключ якомога швидше й так, щоб він працював роками. І це встановлює свої правила на ринку.

    Саме тому італійський верстат GYMKANA 994 від KEYLINE може стати вашою конкурентною перевагою в сфері виготовлення автомобільних ключів. Цей верстат уособлює надвисоку точність та світовий досвід виготовлення автомобільних ключів. Він здатний швидко виготовити ідеальний ключ: лазерний, плаский з двосторонньою боковою нарізкою, типу Tibbe та типу Simplex.

     
    KEYLINE GYMKANA 994 - майбутнє нарізання автомобільних ключів
     

    Будь-де

    Верстат KEYLINE GYMKANA 994 у фургоні мобільної майстерні - це цілком реально. Уявіть, як ваш клієнт отримує від вас новенький автомобільний ключ вже за декілька хвилин після замовлення.

    Це можливо завдяки вбудованому блоку живлення. Він потребує живлення постійним струмом 48 Вольт при силі струму 2,5 Ампери або змінним струмом. Спожавання електроенергії: 35 Ватт в режимі очікування та до 120 Ватт в процесі роботи.

    Верстат дуже компактний. Його розміри складають 30 см х 44 см х 31 см при масі 17,5 кілограм. До того ж, він має в комплекті спеціальні кріплення та кронштейни, щоб ви могли укомплектувати таким пристроєм свою мобільну майстерню.

    Ще одна перевага - захисний прозорий щит, що повністю ізолює робочу зону. Прибирати робоче місце доведеться набагато рідше.

    Зробить все сам

    Тотальна автоматизація - це ключова перевага новітніх верстатів від KEYLINE. GYMKANA 994 потребує від вас тільки закріплення ключа або бланка, можливої заміни лещат і вибору моделі авто з каталогу. Таким чином, участь майстра у створенні копії або нарізанні нового ключа зводиться до роботи з консоллю або додатком KEYLINE для IOS і Android смартфонів. До того ж, додатки для смартфонів постійно оновлюються, а це означає, що ви зможете виготовляти ключі до найновіших авто.

    Поєднуючи верстат GYMKANA 994 з пристроями для клонування електронних транспондерів автомобільних ключів (декриптори KEYLINE 884 ULTEGRA чи 884 MINI) ви маєте змогу відразу виготовити нарізаний ключ із запрограмованим чіпом.

    Верстати Keyline не дадуть себе зламати. Якщо щось їм заважає працювати або встановлені неправильні лещата, вони про це повідомляють. Заміна фрези також зроблена максимально простою, щоб мінімізувати ймовірність помилки.

    Лещата та фрези

    В базовій комплектації вам будуть доступні універсальні лещата «U» для виготовлення лазерних та пласких ключів з двосторонньою боковою нарізкою, а також «V»-лещата для нових лазерних 4-сторонніх ключів Volkswagen.

    Додатково можна придбати лещата «H» для ключів типу Tibbe та «S» для ключів типу Simplex, що по максимуму розширить можливості верстата.

    Верстат має базову 2мм фрезу Widia для нарізки ключів, яка обертається зі швидкістю 3000-8000 обертів за хвилину та керується в трьох осях покроковими двигунами з високою точністю.

    Безпечно та зручно

    KEYLINE GYMKANA 994 - це майбутнє виготовлення автомобільних ключів. Верстат працює швидко, точно та повністю автоматизовано. Він майже нівелює людський фактор та дозволяє вивести бізнес по виготовленню ключів на новий рівень і задовольняти потреби клієнтів з майже будь-яким авто.

    Пам’ятайте! Оригінальний бланк - це запорука якісного ключа, довгої роботи верстата та задоволеного клієнта.

     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору