SLATESTONE – нові розміри для яскравих рішень в інтер’єрі! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SLATESTONE – нові розміри для яскравих рішень в інтер’єрі!

  • 04.03.2019

    SLATESTONE – нові розміри для яскравих рішень в інтер’єрі!

    SLATESTONE – нові розміри для яскравих рішень в інтер’єрі!

    Нині все більше дизайнерів віддають перевагу сучасним тенденціям в дизайні, оскільки прагнуть освіжити та оновити інтер’єр. Двері в обробці з кам’яного шпону ‒ ідеальне рішення для тих, хто прагне монументальності та яскравості! Раніше під час виробництва таких дверей доводилося або обрізати листи великих розмірів кам’яного шпону, або склеювати їх, що було дуже незручно та неекономно.

     
    Нові розміри кам’яного шпону SlateStone (2400х900 мм) вже на складі SPV Compani Ltd
     

    Тепер ця проблема вирішена! Адже на складі SPV Compani Ltd з’явилися нові розміри кам’яного шпону SlateStone (2400х900 мм) найпопулярніших забарвлень і фактур, які майже ідеально підходять для покриття дверного полотна!

     

    Кам’яний шпон такого розміру надає чимало переваг:

    • Естетичний вигляд. На дверне полотно наклеюється єдиний лист шпону, що виключає ймовірність виникнення видимих швів, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд дверей!
    • Економія матеріалу. Оскільки розмір листа кам’яного шпону SLATESTONE максимально наближений до розміру дверного полотна, це зводить до мінімуму кількість відходів, які були б у разі використання листів шпону інших розмірів. 
    • Приваблива ціна. Мінімальна кількість відходів під час виробництва дверей із покриттям кам’яного шпону дозволяє знизити витрати на виробництво матеріалу.
     

    А це, в свою чергу, надає можливість більш ефективно конкурувати на ринку, пропонуючи широкий асортимент високоякісної сучасної продукції за оптимальними цінами.

     
    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!
     
    Кам'яний шпон SlateStone® JEERA GREEN (смарагд)
     
     
    Для замовлень кам’яного шпона SlateStone® звертайтесь на електронну адресу: info@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму Інноваційні декор технології, Тисніть сюди.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору