Семінар «Інноваційний Локсмайстер» для партнерів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Семінар «Інноваційний Локсмайстер» для партнерів

  • 19.09.2017

    Семінар «Інноваційний Локсмайстер» для партнерів

    Семінар «Інноваційний Локсмайстер» для партнерів

    Перший місяць осені ми починаємо з нових семінарів, тож навчальний рік розпочато!

    Так, 14 вересня 2017 р. в Навчально-Сертифікаційному Центрі «SPV Company Ltd.» розпочався новий навчальний сезон для партнерів. Розпочався він семінаром за темою "Інноваційний Локсмайстер".

     

    Семінар відвідали представники таких партнерів СПВ:

    1. ФОП Владислав Молодецький, маг. "Двері & Сейфи", м. Полтава
    2. ФОП Оксана Ропавка, маг. дверей "Термопласт +", м. Київ
    3. Маг. "Сейфи Замки", м. Київ

     

    Також на семінарі можливість отримати глибші знання з продукції і познайомитися з новітніми технологіями безпеки мали нові адміністратори нашої компанії, які пройшли стажування та незабаром почнуть працювати з клієнтами.

    Навчання проводилося з використанням сайту-вітрини компанії СПВ - lock.com.ua.

    Програма семінару була побудована таким чином, щоб присутні мали змогу ознайомитися з усією продукцією безпеки замикання, починаючи від патентованих механічних платформ замків, таких як OMEGA® (Італія), Mul-T-Lock® Interactiv+, Mul-T-Lock® CLASSICPRO, Mul-T-Lock® MT5+ (Ізраїль), ABLOY® (Фінляндія), фурнітури безпеки Mul-T-Lock® (Ізраїль), ROSTEX® (Чехія), DISEC® (Італія), пристроїв контролю переміщення і зберігання систем TRAKA21® від Mul-T-Lock®, і закінчуючи новітніми електронно-механічними технологіями замикання та контролю доступу, які працюють з використанням бездротових технологій передачі даних і хмарних сервісів мережі інтернет. Зокрема, це новітні глобальні світові технології CLIQ та ENTR.

    Додатково зазначимо, що семінар відбувався за присутності менеджерів «SPV Company Ltd.», що надає змогу представникам партнерів, присутнім на семінарі, оперативно вирішувати питання стосовно цін і замовлень того чи іншого з продемонстрованих продуктів.

    Окремо наголошуємо, що сезон навчання розпочався, і ті, хто не встиг відвідати семінар 14 вересня, матимуть змогу відвідати наступні. Заплановані також навчання, присвячені дверним дотягувачам, адже ця тематика тісно пов’язана з діяльністю локсмайстрів.

    Повний перелік семінарів Ви зможете знайти на наших фірмових календариках. Крім того, інформація про найближчі з них буде доступна і в новому релізі «Ключових Новин».

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору