Нові системи захисту від викрадення – CONSTRUCT® ECS (Engine Control Safe) / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові системи захисту від викрадення – CONSTRUCT® ECS (Engine Control Safe)

  • 28.04.2017

    Нові системи захисту від викрадення – CONSTRUCT® ECS (Engine Control Safe)

    Нові системи захисту від викрадення – CONSTRUCT® ECS (Engine Control Safe)

    По запиту професійних партнерів, дистриб’ютор SPV Company Ltd. та чеський  виробник протиугінних систем CONSTRUCT® запускає в розробку та виробництво лінійку нових систем захисту від викрадення – CONSTRUCT® ECS. Це захисний кожух електронного блоку управління двигуном (ЕБУ).

    Для чого закривати доступ до ЕБУ двигуна?

    Одним із способів обходу штатної системи захисту при угоні є заміна ЕБУ на так званий «донорський», принесений угонщиком. Встановлення захисного кожуха ЕБУ дозволяє запобігти відключенню штатного блоку управління двигуном та підключенню нового блоку без охоронних функцій.

    Захисний кожух  ECS (Engine Control Safe) виготовляється індивідуально під автомобіль, встановлюється безпосередньо на штатні місця кріплення ЕБУ та кріпиться за допомогою зривних гвинтів. CONSTRUCT® ECS закриває роз’єми та сам блок ЕБУ від стороннього втручання та його заміни на заздалегідь підготований блок перед угоном. В разі необхідності заміни або ремонту штатного ЕБУ, захист може бути демонтований, але для цього необхідний спеціальний інструмент та чималий проміжок часу.

    Технічні спеціалісти вже здійснили перші розробки захисного кожуха електронного блоку управління двигуном. Наразі вже доступні до замовлення захисні кожухи CONSTRUCT® ECS на TOYOTA Land Cruiser 200 та LEXUS LX. Також планується подальша розробка захисних кожухів ЕБУ на інші популярні моделі автомобілів.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору