Зустрічайте: у світ вийшов новий номер журналу «Замки і Ключі» №6/2015! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Зустрічайте: у світ вийшов новий номер журналу «Замки і Ключі» №6/2015!

  • 11.09.2015

    Зустрічайте: у світ вийшов новий номер журналу «Замки і Ключі» №6/2015!

    Зустрічайте: у світ вийшов новий номер журналу «Замки і Ключі» №6/2015!

    Провідним наскрізним мотивом шостого номеру «Замки і Ключі» стали новітні технології та їх вплив на сучасний світ та свідомість людей. Сучасна людина – це людина активна, яка з захватом використовує інтерактивні можливості мобільних девайсів, підключених до всесвітньої інформаційної мережі Інтернет.

    Журнал Замки і Ключі №6/2015

    Тому не дивно, що принципи інтерактивності відтепер можна застосовувати й до пристроїв безпечного замикання. Один з цих винаходів – електромеханічний циліндр ENTR™, що перетворить будь-які двері у «розумний» елемент сучасної оселі, доступ до яких можна надавати в онлайн-режимі через власний смартфон. Рубрика «Тема номеру» присвячена перевагам та особливостям технології ENTR™ від відомої компанії MUL-T-LOCK®.

    Серед інших тем номеру: інноваційна електромеханічна протиугінна система CONSTRUCT® E-VARIO, GPS/GSM-моніторинг автомобільного транспорту, новинки професійного обладнання для виготовлення ключів від KEYLINE®, нові розробки компанії ABLOY® для корпоративного споживача, надсучасне декоративне покриття – сланцевий шпон SlateStone® тощо.  

    Вісник Локсмайстра №6/2015

    Окрім того, традиційно у рамках журналу «Замки і Ключі» виходить «Вісник локсмайстра від УЛФ», присвячений найактуальнішим професійним проблемам, подіям та порадам Української Локсмайстер Федерації (УЛФ).     

    Офіційна презентація нового номеру журналу «Замки і Ключі» №6/2015 відбудеться під час виставки Comfort House неподалік від зони DESIGN INNOVATION. Захід відбудеться з 16-18 вересня у павільйонах виставкового центру КиївЕкспоПлаза. Докладніше можна дізнатися тут: "Журнал «Замки і ключі» зустріне гостей на виставці Comfort House"

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору