Нові моделі замків CONSTRUCT® КПШ у серпні місяці / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові моделі замків CONSTRUCT® КПШ у серпні місяці

  • 23.07.2015

    Нові моделі замків CONSTRUCT® КПШ у серпні місяці

    Нові моделі замків CONSTRUCT® КПШ у серпні місяці
    «СПВ Компані Лтд.» продовжує повідомляти наших професійних партнерів про оновлення модельного ряду протиугінних замків CONSTRUCT® (Конструкт) КПШ для усіх популярних моделей автомобілів на українському ринку.
     
    Комерційну пропозицію на серпень місяць поповнено новими механічними замками CONSTRUCT® (Перше рішення з протиугінної безпеки):
    Для седану ACURA TLX з автоматичною КПШ - замок під номером CF 1796.
    Для нового КІА Rio 2015 модельного року з механічною 6 ступінчатою КПШ - замок під номером  CF 1570 та з автоматичною КПШ Тріптонік - замок під номером CF 1801.
    Фахівці «СПВ Компані Лтд.» радять для створення комплексного протиугінного захисту автомобіля, окрім класичних механічних замків CONSTRUCT® КПШ, додатково встановлювати імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек) та замки капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок). Автомобільні імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек) перешкоджають несанкціонованому запуску двигуна та захищають автомобіль від угону.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору