Комерційну пропозицію блокіраторів CONSTRUCT® КПШ розширено новою моделлю / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комерційну пропозицію блокіраторів CONSTRUCT® КПШ розширено новою моделлю

  • 22.04.2015

    Комерційну пропозицію блокіраторів CONSTRUCT® КПШ розширено новою моделлю

    Комерційну пропозицію блокіраторів CONSTRUCT® КПШ розширено новою моделлю
    Ми продовжуємо постійно слідкувати та повідомляти наших професійних партнерів про оновлення модельного ряду протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ для усіх популярних моделей автомобілів.

    Комерційну пропозицію на травень місяць поповнено новим механічним замком CONSTRUCT® (Перше рішення з протиугінної безпеки):
    Для седану FORD Mondeo 2014 року випуску з механічною КПШ замок під номером CF 1784.
     
    Для створення комплексного захисту автомобіля фахівці «СПВ Компані Лтд.» з протиугінної безпеки рекомендують використовувати разом з класичним механічним замком CONSTRUCT® КПШ – імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек) - пристрої, що перешкоджають несанкціонованому запуску двигуна.
    Протиугінна система Construct® КПШ (Конструкт) на FORD Mondeo
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору