Підкапотний простір RENAULT Dokker захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Підкапотний простір RENAULT Dokker захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK

  • 25.02.2015

    Підкапотний простір RENAULT Dokker захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK

    Підкапотний простір RENAULT Dokker захищено замком CONSTRUCT® HOOD-LOCK
    Нещодавно була проведена розробка замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок) для нового RENAULT Dokker, який отримав номер CHLV 015-039. Розробку замка капоту виконали фахівці Construct Ательє – центра з індивідуальної розробки та монтажу протиугінних систем, сертифікованого чеським заводом-виробником Construct A&D. Головне завдання замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Четверте рішення з протиугінного захисту) - унеможливлення несанкціонованого доступу до моторного відсіку автомобіля.
     
    Для створення максимально ефективного комплексного захисту автомобіля замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK доцільно застосовувати разом з кодовим чи картковим імобілайзером SPETROTEC® (Спетротек), центральний блок якого розташовувати у підкапотному просторі.
    Протиугінний замок капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок) на RENAULT Dokker
    Детальніше про те, як вберегти підкапотний простір автомобіля від зазіхань зловмисників за допомогою замка капоту CONSTRUCT® HOOD-LOCK (Конструкт Худлок), читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Четвертого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору