Натуральний кам’яний шпон SlateStone® - тренд сучасного дизайну / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Натуральний кам’яний шпон SlateStone® - тренд сучасного дизайну

  • 30.09.2014

    Натуральний кам’яний шпон SlateStone® - тренд сучасного дизайну

    Натуральний кам’яний шпон SlateStone® - тренд сучасного дизайну
    Усе більше уваги до себе у сфері декору та дизайну привертає новий унікальний натуральний матеріал – кам’яний шпон. Своєї популярності серед цінителів краси та мистецтва кам’яний шпон здобув завдяки універсальності свого використання. Цей декоративний матеріал можна використовувати на безлічі поверхонь. Ви можете переконатись у цьому на власному досвіді, завітавши на стенд «СПВ Компані Лтд.» на 25-ій Міжнародній виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» (МТКТ), що проходитиме з 1 по 4 жовтня на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».
     
    Тепер дизайнери та архітектори можуть легко спроектувати інтер’єр та екстер’єр будівлі з використанням натурального каменю, а замовник, у свою чергу, вдало вкластися в бажаний бюджет дизайн-проекту. Натуральний камінь здатен не лише прикрасити поверхню меблів, стін, стелі, кухонні фасади, міжкімнатні та вхідні двері, але й стати неповторним вітражем на стелі чи стіні. До того ж, кам’яний шпон буде найкращим вибором для декорування приміщень громадських установ та готелів.
     
     
    Сучасні технології дозволили виготовляти декоративні сланцеві камені чотирьох видів, що розрізняються за своєю основою та застосуванням:
       1. Скловолоконний камінь – декоративний матеріал для внутрішнього та зовнішнього застосування. Це тонкий зріз натурального каменю до 1 мм на основі зі скловолокна. Завдяки незначній гнучкості, варто застосовувати на простих прямих поверхнях. Основа – скловолокно, товщина 1,5-2 мм.
       2. Нано-камінь - декоративний матеріал для внутрішнього застосування. Завдяки тому, що має найтоншу підкладку з усіх різновидів декоративного кам’яного шпону, дозволяє огортати поверхні будь-якої складності. Наприклад, фрезеровані фасади. Основа – текстиль, товщина до 1 мм.
       3. Мікро-текстильний камінь - декоративний матеріал для внутрішнього застосування. Має гнучку тонку основу та здатен з легкістю огортати радіусом поверхні стін та меблів.
       4. Вітражний камінь - декоративний матеріал для внутрішнього застосування. Завдяки прозорій основі пропускає світло та дозволяє створювати неповторні вітражі з унікальних зразків каменю. Застосовується у декоруванні меблів, дверей, стін та стель.
     
     
    Якщо Ви прагнете створити індивідуальний дизайн інтер’єру чи екстер’єру з використанням екологічного натурального матеріалу - декоративний кам’яний шпон SlateStone® (Слейтстоун) створений саме для Вас. Це облицювальні сланцеві плити, які швидко та легко подарують оселі затишок, а громадським приміщенням – особливий вишуканий стиль, адже кожна облицювальна плита SlateStone® - унікальна у своєму роді, оскільки зберігає в собі малюнок масиву сланцю, з якого вона виготовляється.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору