Асортимент ПВХ-плівок WINSHIELD® для ламінування профілів розширено до двадцяти восьми кольорів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Асортимент ПВХ-плівок WINSHIELD® для ламінування профілів розширено до двадцяти восьми кольорів

  • 11.09.2014

    Асортимент ПВХ-плівок WINSHIELD® для ламінування профілів розширено до двадцяти восьми кольорів

    Асортимент ПВХ-плівок WINSHIELD® для ламінування профілів розширено до  двадцяти восьми кольорів

    «СПВ Компані Лтд.» рада повідомити своїх професійних партнерів про те, що постачальник ізраїльських ПВХ-плівок WINSHIELD® (Віншилд) - підприємство Kibbutz Haogen (Кібуц Хаоген), розширило асортимент кольорів плівок. Відтепер для замовлення доступні усі двадцять вісім відтінків, що задовольнять будь-які вимоги клієнтів та з легкістю втілять у життя найсміливіші задуми дизайнерів. Створити довершений дизайн інтер’єру та екстер’єру легше, адже усі кольори з палітри WINSHIELD® (Віншилд) мають свої аналоги серед відтінків ПВХ-плівок VINORIT® (Віноріт) для ламінування вхідних дверей та МДФ-фасадів.

    Завітайте на спеціальний розділ нашого сайту, присвячений усьому асортименту плівок WINSHIELD® (Віншилд), де можна ознайомитись не лише з палітрою кольорів, але й знайти рекомендації дизайнера, щодо застосування плівок на прикладах готових рішень та поради з поєднання плівок WINSHIELD® (Віншилд) з серією VINORIT® (Віноріт).      

    Не знайшли потрібного кольору? Ми надаємо можливість втілити індивідуальний стиль разом з ізраїльськими ПВХ-плівками WINSHIELD® (Віншилд) та створити на замовлення абсолютно новий колір за наданим взірцем клієнта або за шкалою RAL. Плівки WINSHIELD® - це безмежні можливості для дизайнерської фантазії!     

    Для втілення популярного у оздобленні осель еко-стилю, пропонуємо увазі наших партнерів новий колір WINSHIELD® (Віншилд) COMMON ASH (Ясень), який вже доступний для замовлення на складі «СПВ Компані Лтд». Завдяки своєму забарвленню плівка легко імітує колір натуральної світлої деревини, що якнайкраще підкреслить тяжіння дизайну до природної краси та витонченості. Рулони шириною 1160 мм надають можливість ламінувати як віконний профіль, так і сандвіч-панелі, підвіконня та зовнішні фасадні елементи.

    Особливої уваги заслуговує новий колір плівки ПВХ WINSHIELD® (Віншилд) FICUS (Фікус). Цей шляхетний сірий відтінок вигідно підкреслить вишуканий смак та стильність інтер’єру та екстер’єру. Плівка FICUS з тисненням SAND, яке вирізняється неглибоким рельєфом, робить колір універсальним не лише для ламінування вікон і підвіконь, але й сандвіч-панелей, меблевих фасадів та дверей.     

    Нові каталоги «Повна колекція», які представляють увесь спектр палітри доступних на складі виробника та «СПВ Компані Лтд.» кольорів ПВХ-плівок WINSHIELD® для ламінування вікон, дверей, та сандвіч-панелей можна замовити, звернувшись за електронною адресою: decor@spv.ua.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору