Вперше в Україні: "Майстер-Ключ" від ABLOY® NOVEL - у будівельний супермаркет LEROY MERLIN / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Вперше в Україні: "Майстер-Ключ" від ABLOY® NOVEL - у будівельний супермаркет LEROY MERLIN

  • 09.09.2010

    Вперше в Україні: "Майстер-Ключ" від ABLOY® NOVEL - у будівельний супермаркет LEROY MERLIN

    Вперше в Україні:

    Принцип, якого роками дотримується SPV Company Ltd., - бути завжди і скрізь першими. Відтак, перша в Україні система "Майстер-Ключ" на платформі ABLOY® NOVEL (аблой) була зібрана для першого в нашій країні будівельного супермаркету формату DIY (від англ. Do It Yourself — «Зроби це сам») LEROY MERLIN.

    LEROY MERLIN є третьою за обсягами продажів у Європі мережею супермаркетів для будівництва та обробки та включає в себе 183 гіпермаркети формату DIY, 107 середніх та малих магазинів та 18 діскаунтерів у країнах Європи. До того ж, зазначена мережа входить в групу компаній ADEO – четверту в світі за обсягами продажів мережу магазинів формату "Зроби Сам".

    Система "Майстер-Ключ" була виконана на платформах циліндрів ABLOY® NOVEL (аблой) і стала першою системою в Україні, у якій застосували нову лінійку циліндрів ABLOY® (аблой). Зазначену систему, що об’єднала у собі 122 DIN циліндра (з яких 2 половинки інтегровані в контролери автоматичних воріт), оперативно зібрали на сервісному центрі SPV Company Ltd. та за дві доби встановили на об’єкті.

    Ми раді привітати LEROY MERLIN з виходом на український ринок та подякувати за високу оцінку нашої оперативності при виготовленні системи "Майстер-Ключ". Сподіваємося, що успішно покладений початок нашої співпраці матиме не менш успішний розвиток, а відтак - SPV Company Ltd та LEROY MERLIN допоможе українцям побудувати безпечне, надійне та комфортне житло!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору