Підкресліть індивідуальність стилю з фурнітурою ROSTEX® TORINO / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Підкресліть індивідуальність стилю з фурнітурою ROSTEX® TORINO

  • 16.06.2014

    Підкресліть індивідуальність стилю з фурнітурою ROSTEX® TORINO

    Підкресліть індивідуальність стилю з фурнітурою ROSTEX® TORINO
    Привнести самобутності до звичного стилю інтер’єру та підкреслити індивідуальність – легко з оригінальними ручками TORINO та TORINO/H провідного чеського виробника ROSTEX®. Ця дверна фурнітура входить до лінійки Economy Line та призначена для внутрішнього застосування на роздільних круглих та квадратних щитках. Матеріал корпусу - сталь, виріб класифікований згідно EN 1906. Стандартна комплектація фурнітури розрахована на двері завтовшки 38-55 мм, сторонність універсальна L/R.

    Головний акцент та родзинка моделі ROSTEX® TORINO (ростекс торіно) – це вдала комбінація матової та полірованої обробки нержавіюча сталь та виразна кубічна форма, завдяки чому ручка пасуватиме більшості сучасних інтер’єрних стилів. Зокрема: мінімалізм, хай-тек, конструктивізм, баухаус, лофт, авангард тощо.
    Завдяки комбінації матової та полірованої обробки нержавіюча сталь, ручка ROSTEX® TORINO може поєднуватись майже з усіма плівками VINORIT®. Все залежить від загального інтер’єру, кольору патини та дизайну декоративної МДФ-накладки. Особливо стильно виглядатиме з новою серією горизонтальних дизайнів плівок VINORIT®, виготовленої ексклюзивно для українського ринку: Дуб білений горизонтальний 41 (DEKEL 01), Дуб морений горизонтальний 42 (DEKEL 02), Дуб кориця горизонтальний 43 (DEKEL 03), Дуб шоколадний горизонтальний 44 (DEKEL 04) та Дуб с ірий горизон тальний 45 (DEKEL 05).
     
    Інтер’єрна фурнітура ROSTEX® TORINO та TORINO/H (ростекс торіно) постачається під замовлення у різних варіантах комплектації: PZ (під циліндр стандарту EuroDIN), WC (сантехнічна поворотна кнопка) і BB (під сувальдний ключ).
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору