Нова модель захисної фурнітури ROSTEX RX (Чехія) з литою захисною платою та загартованим протектором / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нова модель захисної фурнітури ROSTEX RX (Чехія) з литою захисною платою та загартованим протектором

  • 11.08.2010

    Нова модель захисної фурнітури ROSTEX RX (Чехія) з литою захисною платою та загартованим протектором

    Нова модель захисної фурнітури ROSTEX RX (Чехія) з литою захисною платою та загартованим протектором

    Важливою складовою захисних властивостей, ергономічності та дизайну вхідних дверей є фурнітура. Для максимальної безпеки рекомендується завжди використовувати якісні захисні комплекти фурнітури з протектором циліндра. Захисна фурнітура повинна мати міцні вузли кріплення, масивну захисну плату, обов’язково – протектор циліндра замка, спеціальне зовнішнє стійке покриття.

    Всім зазначеним вище вимогам відповідає захисна фурнітура чеського виробника ROSTEX. Вона виготовляється з нержавіючої сталі, відповідає 3-4 класам безпеки в залежності від моделі згідно атестації TREZOR TEST, та сертифікована за EN 1906. Надійне зовнішнє покриття дозволяє застосовувати фурнітуру ROSTEX в приміщеннях з жорстким рівнем експлуатації. Ця захисна фурнітура сумісна із основними замками під циліндр EuroDIN MUL-T-LOCK, SANTOS та інших виробників, що мають міжосьову відстань 72 / 85 / 90мм. Має загартований протектор циліндру та захисну плату, що захищає корпус замка. Кріпиться за допомогою гвинтів діаметром 8мм. Кріплення розраховано на різні варіанти товщини дверей від 40 до 100мм.

    Захисна фурнітура ROSTEX представлена широким асортиментним рядом моделей та кольорів, що надає можливість гармонійно підібрати її до дизайну будь-якої оселі чи офісу. Крім того в асортименті присутні захисні комплекти для додаткових замків. Це дозволяє в одному стилі обладнати основний та додатковий замок.

    Сьогодні ми представляємо нову модель захисної фурнітури ROSTEX RX (ростекс RX).

    Головна особливість RX полягає в тому, що її захисна внутрішня пластина відлита, а не штампована, як у інших моделей 3 класу безпеки. Це нове технічне рішення забезпечує більш надійний захист замка від вандального зламу. Крім того, змінено конструкцію кріплення, завдяки чому здійснити монтаж можна простіше та швидше. А елегантний дизайн фурнітури RX дозволяє встановити її не тільки на вхідні металеві чи дерев’яні двері, а й на профільні та металопластикові конструкції.

     

    Основні ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗАХИСНОЇ ФУРНІТУРИ ROSTEX RX1/RX4
    -          Захисна фурнітура для вхідних металевих, дерев’яних та профільних дверей
    -          3-й клас безпеки;
    -          Матеріал: нержавіюча сталь;
    -          Кріплення: болти М8;
    -          Лита плата, що захищає корпус замка;
    -          Литий загартований протектор циліндру із захистом від свердлування;
    -          Обробка: хром, титан, нержавіюча сталь;
    -          Міжосьова відстань: 85/90мм, під замовлення можливо 72/92мм ;
    -          Стандартна комплектація: на двері товщиною 40-45мм;
    -          Опція: набір подовження для дверей товщиною до 100мм;
    -          Відповідає сертифікату EN 1906.

     

    Відеоогляд фурнітури ROSTEX RX

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору