Вдосконалений захист від ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Вдосконалений захист від ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE

  • 19.12.2013

    Вдосконалений захист від ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE

    Вдосконалений захист від ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE
    Нова захисна фурнітура ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE
    ( ростекс ) для вхідних металевих, дерев’яних і профільних дверей відтепер сумісна з ширшим асортиментом замків. «СПВ Компані Лтд», дистрибутор продукції ROSTEХ® в Україні, пропонує чеську захисну фурнітуру з технічним удосконаленням.
     
    Верхня вісь для кріплення фурнітури ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE (цапфа) рухома, завдяки чому регулюється відстань між ручкою і верхнім кріпленням у межах 10 мм (68-78 мм). Таким чином, цю захисну фурнітуру можна ставити і на замки з подовженим корпусом. Наприклад, корпус врізного замка Mul-T-Lock® Sash Lock 354М ( мультилок ) раніше доводилося підпилювати під цю захисну фурнітуру. Деякі замки мають такі розміри по висоті корпусу, які не завжди сумісні із захисною фурнітурою ROSTEX® ( ростекс ). До появи захисної фурнітури ROSTEX® із рухомою цапфою професійним локсмайстрам доводилося підрізати корпус замка. Однак це не завжди можливо через конструктивні особливості замка. Функція рухомої цапфи в ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE ( ростекс ) дозволяє підбирати цю фурнітуру для більшості врізних замків.
     
     
    Фурнітура ROSTEX® RX4 EXCLUSIVE ( ростекс ) виготовлена з нержавіючої сталі в обробці хром, має загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання, відповідає 3-му класу безпеки, сертифікату EN 1906.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору