Трендові моделі захисної фурнітури Rostex уже в Україні / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Трендові моделі захисної фурнітури Rostex уже в Україні

  • 09.09.2013

    Трендові моделі захисної фурнітури Rostex уже в Україні

    Трендові моделі захисної фурнітури Rostex уже в Україні
    Нові надходження пропонує «СПВ Компані Лтд.» Це комплекти захисної фурнітури чеського виробника Rostex (Ростекс) моделей Quadrum (Квадрум) і Rotondum (Ротондум). Доступні два типи покриття: «нержавіюча сталь» і «нержавіюча сталь золота».
     
    Стандартна комплектація на двері завтовшки 40-45 мм, однак є змога докупити подовження для дверей до 100 мм. За необхідності можна придбати і ремонтні пластини з нержавіючої сталі для фурнітури Rostex Quadrum або Rotondum. Наш ремкомплект – естетичне й економне рішення у випадку, коли надходить пора замінювати стару фурнітуру, а накладки МДФ або з масиву натурального дерева ще в гарному стані. Ремонтні пластини ідеально приховають зайві отвори від попередньої фурнітури, адже розроблені спеціально для Rostex Quadrum і Rotondum. Дизайн ремонтних пластин має просту й лаконічну форму, завдяки чому фурнітура виглядає по-новому. Отже, ці пластини можна використовувати не лише при заміні старої фурнітури, а й при комплектації нових дверей із накладками – для свіжого бачення їх загального дизайну. Ремпластини і декорують, і додатково захищають фурнітуру від вандалізму та зламу циліндра.
     
     
    Захисна фурнітура квадратної і круглої форми від Rostex – красиве і функціональне рішення для вхідних дверей – як металевих, так і дерев'яних. Пропонована продукція відповідає 3-му класу безпеки та сертифікату EN 1906. Протектор кріпиться болтами М7.
     
    Rostex, найбільший у Чехії виробник захисної фурнітури з протектором циліндра і захистом від свердлування, розробив нові моделі Quadrum (Квадрум) і Rotondum (Ротондум) за пропозицією «СПВ Компані Лтд.» Ремонтні пластини – результат спільної праці дизайнерів «СПВ Компані Лтд.» та чеських інженерів Rostex.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору