«СПВ Компані Лтд» взяла участь у виставці KIPS 2013 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» взяла участь у виставці KIPS 2013

  • 22.02.2013

    «СПВ Компані Лтд» взяла участь у виставці KIPS 2013

    «СПВ Компані Лтд» взяла участь у виставці KIPS 2013
    Компанія «СПВ Компані Лтд» взяла участь у галузевій виставці KIPS 2013, що відбулася у столичному виставковому центрі в рамках будівельної виставки KyivBuild.

    Протягом проведення триденного заходу до Міжнародного виставкового центру завітали тисячі гостей з України та з-за кордону. KyivBuild традиційно продемонструвала повний цикл будівельних робіт - від архітектурних ідей до реалізації об’єкту. Виставка стала відображенням ключових напрямів розвитку передових досягнень вітчизняної та світової будівельної індустрії, а тому числі – галузі безпеки об’єктів.
     

    «СПВ Компані Лтд» представила на KIPS 2013 продукцію для забезпечення комплексної безпеки будь-якого об’єкта. Компанія презентувала широкий спектр продукції для побудови систем контролю доступу. Менеджери запропонували низку конструктивних рішень для об’єктів – як приватних, так і загального користування.
     

    Відвідувачі виставки отримали кваліфіковану консультацію професійних менеджерів. Особливу увагу на KIPS 2013 «СПВ Компані Лтд» приділила СКД, представивши новітні розробки світової індустрії безпеки. На стенді демонстрували KeyWatcher американського виробника Morse Watchmans, який пропонує ринку інноваційні рішення для безпечного зберігання, авторизованої видачі та контролю повернення ключів та смарт-карт. KeyWatcher розроблено спеціально для потреб підприємств і приватних осіб, їх можна інтегрувати із СКД та системою відеоспостереження.
     
     
    Серед іншого, важливим для будь-якого корпоративного об’єкта на сьогоднішній день є питання обладнання еваковиходів. Саме тому на KIPS 2013 компанія «СПВ Компані Лтд» зробила акцент на пристроях антипаніки.
     
    Експозиція стенду «СПВ Компані Лтд» зацікавила і відвідувачів, і учасників KyivBuild та KIPS 2013.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору