Abloy®Protec2 - краще рішення замикання / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Abloy®Protec2 - краще рішення замикання

  • 16.01.2013

    Abloy®Protec2 - краще рішення замикання

    Abloy®Protec2 - краще рішення замикання
    Від циліндра замка залежить надійність всієї дверної конструкції. Він - виконавчий елемент, який, зчитуючи нанесений на ключ механічний код, приводить в рух замикаючі компоненти замка.

    Циліндр Abloy®Protec2 (аблой протек) – втілення високої секретності, зносостійкості і простоти в експлуатації. Легко інтегрується в системи «Майстер-ключ» і «Один ключ для всіх».
     
    У Abloy®Protec2 (аблой протек) - дискова система секретності, яка відрізняється високими захисними властивостями і відмінними експлуатаційними характеристиками.

    Циліндр буде справно працювати в мороз і спеку, під дощем і снігом.
     
    Профільна шайба захищає замок від висвердлювання.
     
    Оновлена конструкція циліндра включає також профільований диск-контролер, нову шайбу внизу барабана і вдосконалену систему захисту від зносу.
     
    Завдяки модульній конструкції є можливість виготовлення циліндрів різної довжини і симетрії, які підходять для дверей різних типів.
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору