SPV Company Ltd. підтримала проведення майстер-класу з виготовлення ключів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. підтримала проведення майстер-класу з виготовлення ключів

  • 09.08.2012

    SPV Company Ltd. підтримала проведення майстер-класу з виготовлення ключів

    SPV Company Ltd. підтримала проведення майстер-класу з виготовлення ключів
    6 та 7 липня цього року на базі нового навчально-дослідницького центру УЛФ за підтримки SPV Company Ltd. відбувся майстер-клас з виготовлення ключів MUL-T-LOCK (мультилок), ABLOY (аблой), ESETY (есеті), MOTTURA (мотура), KABA (каба), GEGE (геге), ABUS(абюс), KALE(кале) та EUROLOCK (евролок). В ньому взяли участь сервісні спеціалісти мережі ЛоксМайстер.
     

    В майстер-класі створені всі умови для практичного навчання з виготовлення основних типів ключів, таких як ключі англійського типу, ключі з профілем горизонтального розташування (або так звані лазерні), ключі сувальдного типу (або бородкові), ключі помпового типу, електронні безконтактні ключі для домофонів, а також автомобільні ключі.
     

    Для виготовлення дублікатів ключів наявні бланки ключів та замки таких популярних брендів в Україні як MUL-T-LOCK (мультилок), ABLOY (аблой), ESETY (есети), MOTTURA (мотура), KABA (каба), GEGE (геге), ABUS (абюс), KALE (кале) та EUROLOCK (евролок), а також професійне високотехнологічне обладнання MUL-T-LOCK Сompact II (мультилок компакт), MUL-T-LOCK Compact MT5+ (мультилок компакт), ABLOY Protec (аблой протек), ABLOY Novel (аблой новел), Disklock Pro (дісклок про), KEYLINE VERSA (кейлайн верса), KEYLINE CARAT QUATRO (кейлайн карат верса), KEYLINE BIANCHI 304 (кейлайн б»янкі), KEYLINE BIANCHI 203 (кейлайн бьянкі), програматори KEYLINE BIANCHI 884 (кейлайн бьянкі) та KEYMASTER 4RFPRO (кеймастер).
     

    Учасники майстер-класу мали змогу обмінятися досвідом та підвищити рівень своїх знань та навичок у виготовленні ключів та здійсненні інших сервісних операцій.
     
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору