Картковий замок TESA SPY SmartAir / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Картковий замок TESA SPY SmartAir

  • 14.08.2020

    Картковий замок TESA SPY SmartAir

    Картковий замок TESA SPY SmartAir

    Загальна інформація про автономні електронні замки TESA SPY SmartAir: принцип роботи, галузь застосування, загальні характеристики. Типи замків TESA SPY SmartAir, складові замка та технічні особливості. Типи програмних карт (звичайна та Shadow), перевага Shadow програмної карти, додаткові карти (Emergency та Reset). Це та багато іншого в нашому вебінарі від спеціаліста компетент центру - Тимура Бражникова.

     

    TESA SPY SmartAir - контроль доступу з автономним програмуванням

    Компанія TESA (Іспанія)– світовий лідер в розробці, виробництві та супроводженні електронних карткових замків для систем контролю доступу об'єктів комерційної нерухомості та готелів.

    SPY SmartAir – замок на безконтактних картках. Це новітня розробка компанії TESA (Теса), в якій поєднано сучасні технології безконтактної передачі даних з усіма перевагами замків на контактних носіях.

    Замок TESA SPY SmartAir – автономний електронний замок з доступом за безконтактною картою призначений для встановлення в дерев’яні та металеві двері всередині приміщення. Сфера застосування – обладнання офісів, кімнат для нарад, кімнат фінансових підрозділів, кімнат зберігання документів, серверних тощо. Простий у монтажі (не потребує прокладання дротів) та програмуванні.

     
    lock.ua Детально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 – lock.ua!
     
     
    Автономні електронні замки TESA SPY SmartAir - контроль доступу з автономним програмуванням
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору