Технологія CLIQ™ Go ‒ електронна система замикання майбутнього / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Технологія CLIQ™ Go ‒ електронна система замикання майбутнього

  • 21.03.2019

    Технологія CLIQ™ Go ‒ електронна система замикання майбутнього

    Технологія CLIQ™ Go ‒ електронна система замикання майбутнього

    На виставці InterBuildExpo 2019 SPV Company представила новинку ‒ технологію CLIQ від ASSA ABLOY компанії IKON.

     
    На виставці InterBuildExpo 2019 SPV Company представила новинку ? технологію CLIQ від ASSA ABLOY компанії IKON.
     

    CLIQ™ Go ‒ це інноваційне рішення, яке надає можливість повністю керувати електронною системою замикання та дозволяє контролювати права доступу і дії власників ключів.

    Переваги:

    • Простота у використанні: адміністратор може керувати системою за допомогою спеціального додатка на своєму ПК, смартфоні або планшеті. За необхідності, керування системою замикання можна передати уповноваженому дистриб'ютору.

    • Надійність: CLIQ® Go ‒ відмінне рішення для проблеми втрачених ключів. Оскільки кожен ключ програмується індивідуально, його авторизацію можна легко скасувати у додатку незалежно від місця перебування адміністратора.

    • Електронні ключі: в системі CLIQ™ Go і адміністратори, і власники ключів використовують ключі eCLIQ, які не мають механічної нарізки. Вони працюють на батарейках та можуть зберігати необхідну інформацію. 

    • Поліфункціональність: ключі CLIQ™ Go в циліндрі можуть виконувати дві функції: відкривати циліндр або виконувати завдання. Якщо завдання для виконання немає, ключ тільки відчиняє циліндр (якщо у нього є відповідні повноваження).

    • Універсальність: циліндри можна встановлювати в різні типи замків, дверей, висячі замки, замки шаф і т.д. 

     
    Технологія CLIQ ™ Go надає можливість повністю керувати електронною системою замикання
     

    Огляд додатку CLIQ™ Go.

    Мобільний додаток CLIQ™ Go ‒ це зручний програмний інструмент, що дозволяє реселлерам й адміністраторам повністю контролювати права доступу і дії власників ключів. Додаток пропонується у версіях для Android, iOS і ПК.

    Стандартні завдання, які можна виконувати в додатку CLIQ™ Go:

    • керування ключами (зміна доступу до циліндрів, розкладу доступу ключів, терміни дії ключів);

    • оновлення ключів;

    • видача ключів;

    • блокування загублених ключів;

    • зчитування й перегляд журналів доступу.

     
    Системою CLIQ ™ Go Зручно керувати за допомогою мобільного додатку
     

    Якщо ключ загублений або викрадений, можна заблокувати його доступ до циліндрів. Незважаючи на те, що керування CLIQ™ Go здійснюється через Інтернет, важливо пам'ятати, що система функціонує в офлайн режимі. Це означає, що параметри не змінюються в реальному часі. Щоб зміни вступили в силу, ключі та циліндри необхідно запрограмувати.

    Розклад для ключа. Для кожного ключа адміністратор може встановити окремий графік користування. Такі графіки використовуються, щоб обмежувати права доступу для ключів відповідно до розкладу. Наприклад, доступ для ключа можна включити тільки в певні години або з кількома тимчасовими інтервалами, причому кожен період може поширюватися на кілька днів.

    Журнали доступу. У журналі доступу фіксуються всі спроби використовувати ключ в циліндрі із зазначенням часу спроби і наявності доступу ключа до циліндра. Наприклад, якщо з кімнати щось зникло, адміністратор може переглянути та профільтрувати в клієнтському додатку CLIQ™ Go всіх користувачів, у яких був доступ і таким чином знайти злодія.

    Коли журнал подій заповнюється, найстаріші події видаляються і замінюються новими. Обсяг журналу доступу залежить від типу циліндра.

    CLIQ® Go ‒ електронна система закривання, заснована на використанні високоточної механіки і мікроелектронних модулів CLIQ®, представлених компанією ASSA ABLOY. Мікроелектроніка в програмованому ключі герметичного виконання і електронний замковий циліндр компактної конструкції забезпечують максимальний захист. При цьому, система відрізняється надійністю і простотою у використанні.

    Переваги системи: 

    • Проста і швидка установка циліндра без необхідності монтажу проводки.

    • Передовий мікрочіп CLIQ® нового покоління з використанням шифрування стандарту ES, а також швидкої і енергоефективної обробкою даних.

    • Електричний контакт між ключами і циліндром замку служить для подачі живлення на циліндр і передачі даних.

    • Водо- і пилонепроникний корпус ключа зі стандартною батареєю і електронною платою, швидкою заміною батареї без використання інструменту.

     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору