Преміальний захист SAFETRONIC для PORSCHE MACAN / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Преміальний захист SAFETRONIC для PORSCHE MACAN

  • 07.07.2017

    Преміальний захист SAFETRONIC для PORSCHE MACAN

    Преміальний захист SAFETRONIC для PORSCHE MACAN

    Для преміум-авто - преміум захист. Провідний європейський виробник протиугінних систем - чеський завод CONSTRUCT, розширює модельний ряд електромеханічних протиугінних систем Safetronic.

    Преміальний захист SAFETRONIC для PORSCHE MACAN

    Відтепер блокувальник КПШ доступний і на позашляховик Porsche Macan. Система встановлюється на штатні місця кріплення і повністю захована в підконсольному просторі. Візуально визначити наявність встановленої системи Safetronic в інтер'єрі авто неможливо. Для установки використовуються зривні кріпильні гвинти. Демонтувати або розблокувати систему неможливо без спеціальних навичок і використання спеціального електроінструменту.

    Під охорону система Safetronic стає автоматично з вимкненням запалювання. Протягом декількох секунд вона заблокує перемикання селектора КПШ, якщо він поставлений у положення "паркінг". Для зняття з охорони і розблокування КПШ власнику авто достатньо провести безконтактним чіпом у певному місці в салоні, про місцезнаходження якого знає лише він. У цьому місці, приховано, знаходиться модуль ідентифікації власника, що дає сигнал системі розблокувати КПШ.

    Щоб не передавати чіп від Safetronic стороннім особам, при передачі автомобіля на ТО або сервіс, систему бажано перевести в сервісний режим, коли автоматична постановка під охорону відключена. Вихід із сервісного режиму проводиться одним дотиком чіпа до місця ідентифікації.

    Основними перевагами блокувальника SAFETRONIC є:
    > преміальна надійність, що виключає програмні помилки;
    > прихованість установки модуля ідентифікації;
    > застосування спеціальних механічних і електричних вузлів, розрахованих на експлуатацію в екстремальних кліматичних умовах;
    > стійкість до термохімічного впливу. 

    В комплекті системи CONSTRUCT® SAFETRONIC присутні два безконтактних чіпа і пластикова сервіс-карта.

    Матеріали по темі:
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору