Новий кнопковий імобілайзер SPETROTEC SA11 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий кнопковий імобілайзер SPETROTEC SA11

  • 15.07.2016

    Новий кнопковий імобілайзер SPETROTEC SA11

    Новий кнопковий імобілайзер SPETROTEC SA11

    Компанія SPV Company Ltd розширює модельний ряд продукції виробника Spetrotec (спетротек) новим кнопковим імобілайзером SA11. У стандартній комплектації імобілайзер складається з електронного бездротового реле блокування, яке управляється з набірної кодової панелі в салоні авто.

    Для більшого захисту, до стандартного комплекту з одним бездротовим реле блокування можуть бути додані додатково до 3-х реле блокування. До бездротового реле можна додати додатково провідне реле і два бездротових. Кожне реле має свій код-ідентифікатор, коли власник вводить код на кнопкової панелі, та на кожне реле йде свій код для ідентифікації та розблокування.

    Реле блокування залито пластичною смолою, що запобігає потраплянню вологи до нього. Завдяки цьому реле можна таємно розмістити під капотом автомобілю, де безпосередньо відбувається розрив ланцюгів.

    Реле блокування двигуна - це електричний блок, який встановлюється на авто таким чином, що виглядає як оригінальна частина автомобіля. Його основна мета полягає в запобіганні запуску двигуна або його роботі, якщо несанкціонований водій не ввів код або ввів невірний код.

    Електронна система SA11 забезпечує захист від спроб нелегального використання авто, та запобігає його крадіжці.

    Для зняття системи з охорони потрібно ввести код на набірній кодової панелі. Під охорону система стає автоматично через 30 секунд після вимкнення запалювання. Або ж можна поставити на охорону в ручному режимі.

    Докладніше про сучасні протиугінні системи читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних систем SPETROTEC® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору