CONSTRUCT e-SAFETRONIC на SKODA FABIA III / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT e-SAFETRONIC на SKODA FABIA III

  • 28.04.2016

    CONSTRUCT e-SAFETRONIC на SKODA FABIA III

    CONSTRUCT e-SAFETRONIC на SKODA FABIA III

    Безпека автомобіля – важлива річ для автовласника, тим паче сьогодні, коли стрімко зростає кількість угонів. Для тих, хто хоче захистити свій авто надійним протиугінним блокіратором, але не хоче користуватись механічним ключем, компанія CONSTRUCT пропонує систему e-SAFETRONIC. Це електромеханічна протиугінна система, що самостійно, без участі водія, завдяки наявному електроприводу, механічно блокує перемикання селектора кпш після вимкнення запалювання. Для розблокування призначений безконтактний чіп, який водій має прикласти до певного місця в салоні авто, під яким знаходиться модуль ідентифікації, що й визначає законного користувача. Без цього процесу ідентифікації розблокувати пристрій неможливо.


    Протиугінні системи CONSTRUCT e-SAFETRONIC в Чехії встановлюють не тільки на авто премуім-класу. Нещодавно фахівцями CONSTRUCT було розроблено нову модель електромеханічної протиугінної системи e-SAFETRONIC на SKODA FABIA III з механічною трансмісією. Система отримала номер - EMZ 90-125.


     Блок управління CONSTRUCT e-SAFETRONIC блокує КПШ в положенні заднього ходу, як тільки ключ виймається з замка запалювання.

    e-SAFETRONIC відрізняється настільки просунутим програмним забезпеченням, що повністю виключена можливість неправильної маніпуляції або ненавмисного замикання транспортного засобу під час руху або зупинки на перехресті. У виробництві застосовуються виключно спеціальні електронні та механічні вузли, розраховані на експлуатацію в екстремальних кліматичних умовах при температурі від -40 ° С до + 120 ° С. Протиугінний пристрій SAFETRONIC є термо- і хімічно стійким. Обмежений доступ значно ускладнюють можливі спроби подолати даний пристрій. Пристрій в салоні розташовано приховано, а місце знаходження знає тільки господар автомашини. Ви вже ніколи не відійдете від своєї машини забувши заблокувати важіль КПШ.       

     

    Механічна частина пристрою проти викрадення e-SAFETRONIC являє собою масивну охоронну систему, що жорстко встановлюється на автомашину за допомогою спеціальних зривних болтів, завдяки чому подолати її практично неможливо. Демонтаж системи потребує багато часу та спеціального оснащення, а крім цього супроводжується значним шумом, який обов'язково приверне увагу до зловмисника.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору