Продукцію високої безпеки – на ключові екрани України! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Продукцію високої безпеки – на ключові екрани України!

  • 24.11.2010

    Продукцію високої безпеки – на ключові екрани України!

    Продукцію високої безпеки – на ключові екрани України!

    «СПВ Компані Лтд.», імпортер та дистрибутор продукції безпеки від світових лідерів, взяла участь у програмі телеканалу «1+1» «Особиста справа». У сюжеті, що вийде на екрани у неділю 28 листопада о 18-30 (з повтором 2 грудня  о 14-00), буде представлено продукцію безпеки від світових лідерів.

    У програмі покажуть балістичну експертизу кулетривких дверей   MUL-T-LOCK® (мультилок), у які стрілятимуть з різних видів зброї; спеціалісти магазину продемонструють  замкову продукцію  MUL-T-LOCK® (мультилок), в тому числі замки для вікон та ролетів від цього виробника; покажуть у роботі фурнітуру ROSTEX® (ростекс), яка встояла після тривалої спроби вандального зламу професійним майстром-аварійником; буде показано роботу машини для нарізання ключів MUL-T-LOCK® MT5+  KC5 (мультилок).

    Також хочемо повідомити, що у рекламному блоці «Особистої справи» вийде рекламний ролик механічних протиугінних замків CONSTRUCT® (конструкт).

    Зйомки програми проходили за сприяння та підтримки ГО «Українська Локсмайстер Федерація», членом якої є «СПВ Компані Лтд.», та за участі партнерів компанії – мережі магазинів з монтажем ЛоксМайстер®.

    Долучитись до такого проекту є вкрай важливим для «СПВ Компані Лтд.», адже так ми реалізовуємо девіз компанії «Будуємо Україну безпечною!» та розповідаємо мільйонам українців про необхідність захисту житла надійною продукцією замикання.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору