Захисна фурнітура ROSTEX® RX1/RX4 з вузькими щитками – витончена безпека для вхідних дверей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захисна фурнітура ROSTEX® RX1/RX4 з вузькими щитками – витончена безпека для вхідних дверей

  • 28.10.2015

    Захисна фурнітура ROSTEX® RX1/RX4 з вузькими щитками – витончена безпека для вхідних дверей

    Захисна фурнітура ROSTEX® RX1/RX4 з вузькими щитками – витончена безпека для вхідних дверей
    На складі «СПВ Компані Лтд.» доступна для замовлення флагманська модель захисної фурнітури ROSTEX® RX1/RX4 (Ростекс) зі щитками завширшки 40 мм - витончена безпека для вхідних дверей, у обробках - хром, матова нержавіюча сталь та титан. Головна особливість даної фурнітури - це захисна сталева плата, що вилита по формі декоративної накладки та повністю заповнює собою простір під нею. Дане нововведення покликане підвищити рівень стійкості захисної фурнітури до вандальних дій злодіїв та унеможливлює спроби відігнути фурнітуру від полотна дверей.
    Захисна фурнітура ROSTEX® (Ростекс) RX1/RX4
    Захисна фурнітура ROSTEX® RX1/RX4 (Ростекс) відноситься до 3-го класу зламостійкості та призначена для металевих вхідних дверей безпеки, а також виріб можна застосовувати для профільних дверей завдяки міжосьовій відстані 92 мм та вузькому щитку 40 мм. Окрім того дана модель доступна з міжосьовою відстанню – 72, 85, 88 и 90мм.
     
    ROSTEX® RX1/RX4 (Ростекс)  Замок MUL-T-LOCK ESETY® Omega  ROSTEX® RX1/RX4 (Ростекс)  ROSTEX® RX1/RX4 (Ростекс)
    Захисна фурнітура ROSTEX® RX1/RX4 має нову монтажну пластину, завдяки чому на щитку фурнітури, що знаходиться всередині приміщення, кріпильні болти відсутні. Це приємне нововведення не лише забезпечить кращу ергономіку, але й вдало доповнить стильову концепцію дверей. Нагадаємо й про конструктивну особливість захисної фурнітури ROSTEX® (Ростекс) RX1/RX4 – рухомий болт, завдяки чому можна регулювати відстань між ручкою та верхнім кріпленням у межах 10 мм (68-78 мм). Захисна фурнітура ROSTEX® (Ростекс) RX1/RX4Таким чином, дану захисну фурнітуру можна встановлювати й на замки з подовженим корпусом.
     
    На складі «СПВ Компані Лтд.» наявна захисна фурнітура ROSTEX® RX1/RX4 з ручкою моделі Exclusive (Ексклюзив), під замовлення доступні ручки – Bravo (Браво), Baryt (Барит) та Astra (Астра), а також обробки: хром, титан, нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь титан матова.
     
    З усією колекцією захисної та інтер’єрної фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про продукцію ROSTEX® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору