Розроблено протиугінну систему CONSTRUCT® VARIO для MAZDA CX-5 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розроблено протиугінну систему CONSTRUCT® VARIO для MAZDA CX-5

  • 29.09.2015

    Розроблено протиугінну систему CONSTRUCT® VARIO для MAZDA CX-5

    Розроблено протиугінну систему CONSTRUCT® VARIO для MAZDA CX-5
    Для японського кросовера MAZDA CX-5 2015 модельного року з автоматичною трансмісією розроблена комплексна протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка одночасно блокує селектор КПШ та несанкціонований доступ до моторного відсіку, де знаходяться системи відповідальні за життєдіяльність автомобіля. Новий модельний замок CONSTRUCT® VARIO отримав номер - CV1741-05.
     
    Для створення комплексного захисту автомобіля, фахівці департаменту з протиугінного захисту «СПВ Компані Лтд.» радять використовувати імобілайзери. Для замовлення на складі «СПВ Компані Лтд.» доступні кодові та карткові імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек) виробництва Ізраїль. Разом з комплексною протиугінною системою CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо) імобілайзери забезпечать надійний захист автомобіля від викрадення, перешкоджаючи несанкціонованому запуску двигуна.
    Комплексна протиугінна система CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо)
    Для клієнтів більш вимогливих до безпеки автомобіля існує можливість ексклюзивної розробки інноваційної електромеханічної комплексної системи CONSTRUCT® Е-VARIO, що повністю виключає дію «людського» фактору на проблему захисту автомобіля від угону.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про комплексну протиугінну систему чеського виробництва CONSTRUCT® VARIO (Конструкт Варіо), яка одночасно вирішує три задачі з захисту автомобіля, можете дізнатися ТУТ.
     
    Принцип роботи Третього рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Інфоцентр
Статті
Вгору