Електромеханічний блокіратор КПШ SAFETRONIC для нового SKODA Superb 2015 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Електромеханічний блокіратор КПШ SAFETRONIC для нового SKODA Superb 2015

  • 28.09.2015

    Електромеханічний блокіратор КПШ SAFETRONIC для нового SKODA Superb 2015

    Електромеханічний блокіратор КПШ SAFETRONIC для нового SKODA Superb 2015
    В Україні вже стартував продаж нового автомобіля SKODA Superb 2015 модельного року. Протиугінні замки CONSTRUCT® з 1994 року стали оригінальними аксесуарами автомобілів SKODA, тому не дивно, що інженерами відділу розробки протиугінних систем компанії CONSTRUCT оперативно розроблено електромеханічний блокіратор преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік) на флагманську модель SKODA Superb.
     
    Електромеханічний протиугінний блокіратор КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC – це гармонічне поєднання комфорту користування електронними системами та надійності механіки. Протиугінна система стає під охорону автоматично після вимкнення запалення та надійно блокує селектор КПШ, а знімається з охорони за допомогою спеціального безконтактного чіпа.
     
    Електромеханічний протиугінний блокіратор КПШ CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік) на модель SKODA Superb
    Фахівці галузі протиугінної безпеки радять для створення ультимативного захисту автомобіля від угону використовувати разом з електромеханічним протиугінним замком CONSTRUCT® SAFETRONIC - автомобільні імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек) виробництва Ізраїль, які унеможливлюють несанкціонований запуск двигуна автомобіля.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору