Неординарний фасад разом з інноваційним декорматеріалом – кам’яним шпоном / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Неординарний фасад разом з інноваційним декорматеріалом – кам’яним шпоном

  • 28.09.2015

    Неординарний фасад разом з інноваційним декорматеріалом – кам’яним шпоном

    Неординарний фасад разом з інноваційним декорматеріалом – кам’яним шпоном
    Популярний в Європі декоративний матеріал – сланцевий шпон, мода на який зародилась ще у середньовічній Німеччині, відтепер набуває успіху й серед українських дизайнерів та архітекторів. Унікальний матеріал на ринку України – кам’яний шпон SlateStone® пропонує широкі можливості не лише для оздоблення інтер’єрів, але й для декорування екстер’єрів.
     
    Що таке сланцевий шпон SlateStone®?
    Це натуральний камінь, який за допомогою німецької патентованої технології розщеплено на тонкі листи завтовшки 1,5-2 мм. Кам’яний шпон SlateStone® – гнучкий, легкий, тонкий та міцний, що у сукупності є найкращою комбінацією характеристик для зовнішнього декоративного матеріалу, здатного втілити в життя будь-які дизайнерські задуми.
     
     
    Існує шість причин, чому для оздоблення фасадів слід обрати кам’яний шпон SlateStone®:
    1. Можливість наклеїти на вже оштукатурений фасад, цеглу, плити полістиролу, сандвіч-панелі.
    2. Повна імітація зовнішнього вигляду натурального каменю: кам’яної кладки або суцільної кам’яної глиби.
    3. Питома вага матеріалу лише 1,5 кг/м2 – легкість забезпечує можливість застосування шпону на фасаді будь-якого поверху будинку без застосування спеціальних конструкцій.
    4. Зручне транспортування та зберігання надають переваги у роботі на об’єктах з великими площами для декорування.
    5. Не потрібна спеціальна підготовка майстрів для роботи з матеріалом: обробляти та клеїти сланцевий шпон зможе звичайний плиточник.
    6. Не потрібний спецінструмент – обробляється інструментом для обробки дерева.
     
    Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів  Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів  Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів  Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів
    Фасади магазинів, торгових центрів, громадських будівель, ресторанів, готелів, приватних будинків, оздоблені кам’яним шпоном SlateStone®, стануть не лише привабливими, сучасними та європейськими, але й підкреслять стиль та вишуканий смак власників. До того ж, сланцевий шпон SlateStone® гарно комбінується на одному фасаді з деревом, алюмінієм та склом. Детальніше з процесом декорування фасадів кам’яним шпоном SlateStone® та порадами від професіоналів можна ознайомитись на нашому блозі. 
     
    Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів  Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів  Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів  Застосування кам'яного шпону SlateStone® для декорування фасадів
    Докладніше про сланцевий шпон SlateStone® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Більш докладно про сланцевий шпон SlateStone® дивіться  у відео:
     
     
    Для замовлень кам’яного шпона SlateStone® звертайтесь на електронну адресу: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму Інноваційні декор технології, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору