Фурнітура ROSTEX® для профільних дверей – тепер з протектором циліндра! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фурнітура ROSTEX® для профільних дверей – тепер з протектором циліндра!

  • 24.07.2015

    Фурнітура ROSTEX® для профільних дверей – тепер з протектором циліндра!

    Фурнітура ROSTEX® для профільних дверей – тепер з протектором циліндра!
    У асортименті чеського виробника захисної та інтер’єрної фурнітури ROSTEX® (Ростекс) з’явилась фурнітура для профільних дверей з протектором циліндра. Злам або відкриття відмичкою замкового циліндру – найпоширеніший спосіб швидкого та безшумного проникнення зловмисників до приміщення. Високосекретні циліндри захищенні від відкриття відмичками, але потребують додаткового захисту від зламу та свердління. Протектор, яким оснащена фурнітура ROSTEX® (Ростекс) для профільних дверей, забезпечить надійний захист металопластиковим дверям магазинів, салонів та громадських закладів.
    Фурнітура для профільних дверей ROSTEX® Bravo (Ростекс Браво)
    Матеріал фурнітури ROSTEX® для профільних дверей – нержавіюча сталь, що забезпечує високі експлуатаційні якості виробу та довговічну службу. Розмаїття моделей ручок ROSTEX® (Ростекс), що можна використовувати на суцільному щитку фурнітури ROSTEX® для профільних дверей, дозволяє оформити приміщення у довершеному дизайні, використовуючи однакові моделі ручок для захисної фурнітури вхідних дверей, для міжкімнатної фурнітури та для метопластикових дверей. Дана пропозиція ідеально підійде для об’єктів, що будуються.
    Фурнітура для профільних дверей ROSTEX® (Ростекс) з ручками ROSTEX® Baryt (Ростекс Барит), ROSTEX® Exclusive (Ростекс Ексклюзив) та ROSTEX® Astra (Ростекс Астра)
    Незабаром на склад «СПВ Компані Лтд.» надійде фурнітура ROSTEX® для профільних дверей з протектором та ручкою ROSTEX® Bravo (Ростекс Браво) у обробці «нержавіюча сталь матова», під замовлення буде доступна фурнітура з ручками ROSTEX® Baryt (Ростекс Барит), ROSTEX® Exclusive (Ростекс Ексклюзив) та ROSTEX® Astra (Ростекс Астра). Окрім того, під замовлення будуть доступні інші популярні обробки: хром, біла порошкова фарба та бронза.
     
    Фурнітура ROSTEX® For plastic doors у трьох кольорах без протектора циліндра, як повідомлялось раніше, доступна на складі «СПВ Компані Лтд.».
     
    З усією колекцією захисної та інтер’єрної фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про продукцію ROSTEX® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору