Розроблено протиугінну систему преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для VOLKSWAGEN PASSAT B8 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розроблено протиугінну систему преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для VOLKSWAGEN PASSAT B8

  • 24.04.2015

    Розроблено протиугінну систему преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для VOLKSWAGEN PASSAT B8

    Розроблено протиугінну систему преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для VOLKSWAGEN PASSAT B8
    Для нового седану VOLKSWAGEN PASSAT B8 2015 модельного року розроблено протиугінний замок КПШ з електроприводом CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік). Замок отримав номер EMZ 95-124. Особливість даної моделі електромеханічного блокіратора селектора КПШ для VW PASSAT B8 полягає у тому, що замок можна встановлювати як на автомобіль з автоматичною трансмісією, так і з механічною.
     
    Протиугінна система преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC поєднує в собі комфорт та зручність користування, що надають електронні системи, та зберігає при цьому надійність механічних блокіраторів. Протиугінна система стає під охорону автоматично після відключення запалювання, а знімається з охорони за допомогою спеціального безконтактного чіпа.
     
    Протиугінний замок CONSTRUCT® Safetronic ( Конструкт Сейфтронік ) для VOLKSWAGEN PASSAT B8
    Фахівці галузі протиугінної безпеки радять для створення комплексного захисту автомобіля використовувати разом з електромеханічним протиугінним замком CONSTRUCT® SAFETRONIC (Друге рішення з протиугінного захисту) – автомобільні імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек). Розрізняють кодові (з набірною панеллю) та карткові (з безконтактним брелоком) імобілайзери, головне завдання яких перешкоджати несанкціонованому запуску двигуна.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
      
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору