Підсумки березневої МТКТ 2015: особлива увага до кам’яного шпону SlateStone® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Підсумки березневої МТКТ 2015: особлива увага до кам’яного шпону SlateStone®

  • 23.03.2015

    Підсумки березневої МТКТ 2015: особлива увага до кам’яного шпону SlateStone®

    Підсумки березневої МТКТ 2015: особлива увага до кам’яного шпону SlateStone®
    Підводячи підсумки березневої виставки Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2015 (МТКТ), можна відзначити особливу увагу відвідувачів та професіоналів галузі до нових на українському ринку декоративних матеріалів. Однією з таких новинок став сланцевий шпон SlateStone® (Слейтстоун), який демонструвався на стенді «СПВ Компані Лтд». У країнах Європи кам’яний шпон – матеріал вже відомий та шанований серед виробників меблів, дизайнерів та архітекторів. На українському ринку до західної новинки віднеслись дуже приязно. Ми отримали від гостей стенду багато схвальних відгуків.
     
    Що ж таке сланцевий шпон SlateStone® (Слейтстоун)? Це унікальний екологічно чистий природний матеріал. Листи SlateStone® створюються шляхом розщеплення сланцевих порід на тонкі плити завтовшки 1-2 мм. Головні переваги сланцевого шпону SlateStone® (Слейтстоун) – гнучкість, тонкість та легкість.
     
    Сланцевий шпон SlateStone® (Слейтстоун) на МТКТ
     
    «СПВ Компані Лтд.» презентували на виставці три різновиди декоративного матеріалу SlateStone®: класичний кам’яний шпон, Eco 3D та транслюсентний, які відрізняються між собою основою та застосуванням. Детальнішу технічну інформацію можна знайти ТУТ.
     
    Виробники меблів особливо зацікавились SlateStone® Eco 3D – найгнучкішим матеріалом з трьох різновидів сланцю. Матеріал стане у нагоді при декоруванні меблевих фасадів, адже легко огортає торці фасадів, кути та об’ємні елементи.
     
    Сланцевий шпон SlateStone® (Слейтстоун) на МТКТ
     
    Сланцевий шпон SlateStone® (Слейтстоун) можна застосовувати для оздоблення інтер’єрів та екстер’єрів приватних та корпоративних об’єктів: заміських будинків, квартир, офісів, готелів, ресторанів тощо. Приклади застосування дивіться ТУТ.
     
    Про сланцевий шпон SlateStone® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Більш докладно про сланцевий шпон SlateStone® дивіться  у відео:
     
     
    Для замовлень кам’яного шпона SlateStone® Eco 3D звертайтесь на електронну адресу: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму Інноваційні декор технології, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору