SlateStone® Eco 3D – інноваційний декоративний матеріал для меблів та інтер’єрів екологічного стилю / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SlateStone® Eco 3D – інноваційний декоративний матеріал для меблів та інтер’єрів екологічного стилю

  • 18.03.2015

    SlateStone® Eco 3D – інноваційний декоративний матеріал для меблів та інтер’єрів екологічного стилю

    SlateStone® Eco 3D – інноваційний декоративний матеріал для меблів та інтер’єрів екологічного стилю
    Сланцевий шпон SlateStone® Есо 3D унікальний своєю текстильною основою з бавовни - цілком екологічного матеріалу. Звідси походить його назва. Завдяки бавовняній основі досягається неймовірна гнучкість та тонкість. У цьому виявляється основна перевага кам’яного шпону SlateStone® Еcо 3D - матеріал легко огортає об’ємні елементи та декоративні поверхні будь-якої складності. Призначений лише для внутрішнього застосування.Кам’яний шпон SlateStone® Еcо 3D
     
    Під впливом високих температур основа з бавовни стає особливо гнучкою та легко повторює форму фрез та огортає кути. Таким чином, за допомогою SlateStone® Есо 3D виробники меблів та декоративних накладок для вхідних дверей зможуть оздобити каменем будь-яку складну форму. Наприклад, даний матеріал можна використовувати для декорування фрезерованих МДФ-фасадів.

    У свою чергу архітектори та дизайнери зможуть імітувати справжній масив каменю як елемент оздоблення інтер’єрів приватних і корпоративних об’єктів. Наприклад, матеріалом SlateStone® Есо 3D легко огорнути архітектурні колони у інтер’єрі.

    Кам’яний шпон SlateStone® (Слейтстоун) Еcо 3D стане незамінним для оздоблення приміщень у екологічному стилі, популярному у сучасному дизайні. Даний напрям використовує натуральні матеріали та забарвлення, прагне до простоти форм та диктується самою природою. Потрібного результату легко досягти, комбінуючи фасади, декоровані сланцевим шпоном SlateStone® Еcо 3D, з деревиною та іншими натуральними матеріалами. Ознайомитись з прикладами застосування матеріалу можна у нашій галереї.
     
    Кам’яний шпон SlateStone® Еcо 3D

    У сфері промислового дизайну сланцевий шпон SlateStone® Есо 3D легко стане новим потужним поштовхом для фантазії дизайнерів, адже каменем SlateStone® Есо 3D можна огорнути дрібні деталі, використовувати для оформлення низки різноманітних виробів: оформлення блокнотів, щоденників, сумок тощо.
     
    Ознайомитись з колекцією кам’яного шпона SlateStone® Есо 3D можна на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про сланцевий шпон SlateStone® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Більш докладно про сланцевий шпон SlateStone® дивіться  у відео:
     
     
    Для замовлень кам’яного шпона SlateStone® Eco 3D звертайтесь на електронну адресу: gurt@spv.ua. Для того, щоб поставити питання менеджеру з напряму Інноваційні декор технології, ТИСНІТЬ СЮДИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору