Протиугінна система преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для нового HYUNDAI i30 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінна система преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для нового HYUNDAI i30

  • 26.02.2015

    Протиугінна система преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для нового HYUNDAI i30

    Протиугінна система преміум-класу CONSTRUCT® SAFETRONIC для нового HYUNDAI i30
    Була проведена розробка протиугінної системи преміум-класу – блокіратора КПШ з електроприводом - CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік) на новий хетчбек HYUNDAI i30. Протиугінний замок для автомобіля i30 з механічною трансмісією отримав номер - EMZ 34-114.

    Фахівці ринку протиугінних систем радять для створення комплексного захисту автомобіля використовувати разом з електромеханічним протиугінним замком CONSTRUCT® SAFETRONIC (Друге рішення з протиугінного захисту) – кодові та карткові імобілайзери SPETROTEC® (Спетротек). Це пристрої, які перешкоджають несанкціонованому запуску двигуна.
    Протиугінний замок CONSTRUCT® Safetronic ( Конструкт Сейфтронік ) для HYUNDAI i30 
     
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами +38 (044) 456 9444, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору