Контроль за ключами й не тільки на базі KEYWATCHER / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Контроль за ключами й не тільки на базі KEYWATCHER

  • 01.08.2009

    Контроль за ключами й не тільки на базі KEYWATCHER

    Контроль за ключами й не тільки на базі KEYWATCHER

    Найпростішим рішенням є застосування механічного варіанту СКД – системи Майстер ключ, яка є найбільш економічним варіантом розмежування доступу.

    Але можна почути думку, що така система досить "вразлива" з точки зору неконтрольованого "руху" ключів, тобто власник ключа постійно має його із собою, в тому числі й в неробочий час поза межами об’єкту. Як результат – можливість випадкової втрати ключа, його крадіжки, в решті решт – несанкціонованого копіювання ключа недобросовісним працівником з метою його можливого використання у разі, наприклад, звільнення.

    Є старий як світ варіант вирішення проблеми – шафа для зберігання ключів в вахтера, видача та повернення ключів із записом у журналі. Але це навіть не вчорашній, а позавчорашній день. Плюс, знову ж таки залишається «людський фактор».

    Розвиток сучасних технологій дозволяє надійно та ефективно вирішити проблему контролю за ключами раз та назавжди. Світові лідери у галузі безпеки розробили, впровадили у виробництво та успішно застосовують кілька схожих за принципом автоматичних систем зберігання та контролю за ключами. Лідируючу позицію у цьому сегменті займає американська компанія Morse Watchman, Incorporated, яка пропонує систему Keywatcher.

    Система Keywatcher – це проста, ефективна та надійна система керування ключами, яка спеціально розроблена для запобігання втрат або крадіжки ключів. Кожен ключ кріпиться на «розумний» брелок. Ключі фіксуються за допомогою сталевого кільця, яке виключає можливість несанкціонованої заміни ключа. Автоматична система Keywatcher звільнює брелок тільки, коли введений відповідний код з вмонтованої клавіатури (стандартно комплектується кодовою панеллю, опціюно може бути встановлено зчитувач магнітних або проксіміті-карток, штрих-коду, біометричний зчитувач відбитків пальцю або геометрії долоні). Кожен брелок має мікрочіп і фіксується індивідуально у спеціальній комірці настінного модулю.

    Унікальність кожного брелоку забезпечується використанням DALLAS SMART CHIP. Даний чіп дозволяє системі контролювати ключ за багатьма параметрами: код, ім'я, прізвище користувача, номер кімнати, номер ключа і т.д. Система дозволяє повністю контролювати отримання та повернення ключів в автоматичному режимі. Система контролю ключів може працювати автономно або з разом з програмним забезпеченням Key-Pro III, яке дає можливість отримувати розширені звіти по вилученню (поверненню) ключів, авторизації користувачів, і т.д.

    Система фіксує дату та час отримання та повернення ключів. Застосування програмного забезпечення дозволяє гнучко програмувати систему на видачу та повернення ключів тільки у визначений час та по днях тижня. Завдяки пам'яті подій, крім контролю за ключами користувач отримуєте додатково, та по суті безкоштовно, систему контролю робочого часу.

    Keywatcher – це захищений бокс для зберігання ключів. Система обладнана схемою оповіщення про несанкціоноване відкриття або вилучення ключа. Дверцята відмикаються автоматично при введенні діючого коду, комірка, у який знаходиться відповідний ключ відсвітлюється. Бокс для ключів виготовлено з суперміцної нержавіючої сталі. Сигнал тривоги попереджує, якщо двері не були зачинені на протязі 10 сек. Система має можливості по розширенню – вона може складатись з максимум 15 боксів по 96 комірок кожний. В якості додаткової опції можуть бути встановлені дверцята з полікарбонату (стандартно - сталеві дверцята).

    Систему обладнано 16-ти символьним LCD дисплеєм. Головне меню дисплея висвічує повідомлення, та підказує користувачу порядок роботи по отримуванню, здачі або заміні ключів.

    Keywatcher – має функцію повернення ключів у вільному порядку , тобто користувач може повертати ключі у будь-яке вільне місце у модулі. Користувачу не потрібно пам'ятати, у яку комірку він повернув свій ключ - Keywatcher пам'ятає це за Вас та наступного разу вказує, де саме Ваш ключ.

    Крім боксів для зберігання ключів, до складової системи можуть входити пристрої зберігання карток, невеликих предметів або комбінація різних пристроїв.

    KEYWATCHER - ЦЕ ВСЕ, ЩО ВАМ НЕОБХІДНО. Це забезпечення безпеки у будь-яких будівлях: державні та комерційні установи, корпоративні об’єкти, казино и ігрові зали, багатоквартирні будинки, заклади освіти, готельні комплекси, лікарні та інші. Це не тільки ефективне, гнучке та надійне рішення контролю за використанням ключів, це - забезпечення нового рівня безпеки об’єкту, на якому використаються звичайні механічні замки, й, крім того, можливість організувати систему обліку робочого часу без додаткових витрат на реалізацію такої системи окремо.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору