Компанія «Піонер»: Компетентність. Якість. Конкурентоспроможність / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Компанія «Піонер»: Компетентність. Якість. Конкурентоспроможність

  • 17.09.2012

    Компанія «Піонер»: Компетентність. Якість. Конкурентоспроможність

    Компанія «Піонер»: Компетентність. Якість. Конкурентоспроможність
    Давній партнер «СПВ Компані Лтд» - компанія «Піонер» спеціалізується на виробництві високоякісних вхідних дверей. Постійне вдосконалення і розвиток, кращі матеріали і комплектуючі дають змогу тримати руку на пульсі ринку безпеки та завжди пропонувати клієнтові найякіснішу продукцію. Про пріоритети у роботі, принципи співпраці з клієнтами та підходи до вибору партнерів розповів керівник компанії Олександр Вдовиченко.
     
    Розкажіть, будь ласка, в кількох словах про заснування та діяльність компанії «Піонер».
    Компанія заснована в 1992 році, тоді ж зроблені перші сталеві двері «Піонер». Незабаром ми доповнили пропозицію в сфері безпеки системами відеоспостереження та контролю доступу. Із середини 90-х розвиваємо напрям деревообробки.
     

     
    Назвіть основні принципи, яких ви дотримуєтеся в роботі.
    Компетентність. Якість. Конкурентоспроможність.
     
    Які конкурентні переваги компанії «Піонер» перед іншими подібними підприємствами регіону та країни?
    Ми ніколи не мали репутації виробника недорогої продукції. Конкурентоспроможності ми досягаємо завдяки нашим принципам та компетентності наших співробітників і якості нашої продукції. Ми постійно намагаємося бути на крок попереду потреб клієнта, запропонувати більше, ніж клієнт може очікувати. Також нам цікаво працювати над специфічними замовленнями з особливими вимогами щодо рівня безпеки, дизайну, комфорту. Далеко не кожен виробник освоїв таку широку гамму замків, фурнітури, облицювальних матеріалів, далеко не кожне виробництво вміє так гнучко адаптувати продукцію під клієнта.

    Клієнти, які купують двері Вашої компанії, в першу чергу дбають про їхню безпеку або їх більше цікавить дизайн?
    .. Ми раді тому, що клієнти у нас різні. І переваги їх змінюються із часом. Якщо в 90-х роках пріоритет був простий:. «Мій дім - моя фортеця», то в наші дні все частіше дизайн і комфорт складають конкуренцію безпеці. Ми постійно в пошуках ідеального балансу, але для кожного клієнта – формула своя.
     

     
     
    Розкажіть про Ваше співробітництво з «СПВ Компані Лтд».
    Ми співпрацюємо ще з тих пір, коли все наше виробництво разом з офісом розташовувалося в одному приміщенні площею 80 кв.м., а вся гама замків Mul-T-Lock для сталевих дверей була представлена однією моделлю - М265. З тих пір змінилося все, крім одного факту - компанія СПВ залишається для нас кращим постачальником, найнадійнішим партнером.

    Завдяки чому це співробітництво – більш ніж 15 – стало плідним?
    Це результат зусиль обох сторін. Компанія СПВ постійно пропонує широкий, зростаючий асортимент продукції безпеки і облицювальних матеріалів для виробників дверей, значна частина пропозиції - унікальна на ринку. Ми, зі свого боку, зацікавлені в постійному впровадженні нових комплектуючих, що додають цінні якості нашій продукції.
     
     
    Якими критеріями Ви керуєтеся, обираючи комплектуючі для систем замикання дверей?
    Порядок критеріїв такий: безвідмовність, зламостійкість, дизайн, конструктивна сумісність з нашою продукцією, ціна.

    У чому перевага продукції з асортименту «СПВ Компані Лтд», з якою Ви працюєте?
    Висока репутація брендів, обумовлена перевіреною якістю, постійна наявність, стабільність поставок, відмінна підтримка.

    Як керівник підприємства, що розвивається, Ви, звичайно ж, не хочете зупинятися на досягнутому. Які перспективи розвитку бачите для себе в майбутньому на ринку безпеки?
    Цей ринок динамічно змінюється, різні тенденції набувають або втрачають акцент під дією змін у житті нашого суспільства. Ми віримо в те, що незмінно високо затребуваними залишаться якісні, компетентні рішення в сфері безпеки об'єктів. У співпраці з компанією СПВ ми маємо можливість не просто задовольняти попит наших клієнтів, але й впливати на формування грамотного споживчого попиту. А це цікава робота з горизонтом на багато років вперед.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору