Нова патентована система замикання для застосування на промислових об'єктах / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Нова патентована система замикання для застосування на промислових об'єктах

  • 16.05.2012

    Нова патентована система замикання для застосування на промислових об'єктах

    Нова патентована система замикання для застосування на промислових об'єктах
    Коли ми починаємо говорити про питання надійного замикання, про якісні замкові системи, у думці кінцевого споживача, це, в більшості випадків, пов'язується із замиканням житла, або офісів і магазинів. Однак, поруч зі згаданими сегментами, застосування якісних замкових систем, ми хотіли б згадати ще про один важливий аспект – якісне замикання у так званому індустріальному секторі.
     
    Сюди можна віднести:
    Замки для замикання ігрових та торгових автоматів, платіжних терміналів,платних телефонів, поштових скриньок, депозитних скриньок у банках, а також різних металевих шаф і меблів, дерев'яних меблів, шаф з електрообладнанням, а також скляних вітрин, особливо у випадках, коли потрібна підвищена безпека.
     
    Також, сюди відносяться високоякісні цінні та високобезпечні замки для закриття воріт, решіток, складських та інших приміщень.
    Зрозуміло, що вирішити ці питання можуть лише високоякісні продукти. Одним з таких продуктів, покликаних «закрити» дану нішу, яку ми представляємо, є ABLOY SENTRY (АБЛОЙ Сентрі).
     
     
    Це нова патентована система замикання для застосування на промислових об'єктах від ABLOY, яка пропонує рішення високої безпеки, що відповідають потребам професійних кінцевих споживачів (PEU) і виробників оригінального обладнання (OEM).
     
    Патент поширюється на заготівку ключа, нарізаний ключ і фактичний дизайн циліндра. Термін дії міжнародного патенту - до 2027 року. Реєстрація дизайну - до 2035 року. У чому ж переваги нової системи і що вона дає споживачеві? Перш за все, ця система працює для міжнародного ринку для застосування в областях видобутку, зберігання і транспортування електроенергії, води, газу і телекомунікаційних послуг; на комунальних підприємствах, в ігрових та автоматах з продажу товарів, паркувальних автоматах, поштових скриньках, в депозитаріях, вітринах, залізничних вагонах, вантажівках, катерах і на воротах.

     
    Висока ж надійність конструкції при роботі в умовах відкритого простору забезпечується за рахунок:
    Унікальною запатентованої високоміцної конструкції, заснованої на дисках, що обертаються, з посиленою профільною пластиною;
    Міцної й надійної конструкції корпуса;
    Направляючої ключа;
    Зручного в експлуатації симетричного ключа;
     

    Всі ці елементи складають механізм AWS Anti Wear SystemTM (проти зносу і тертя), який гарантує надійну роботу для застосування з підвищеними вимогами згідно європейського стандарту EN 1303.
     
    «Це перша система замикання високої безпеки, розроблена спеціально для задоволення вимог середовищ індустріального замикання,» - говорить пан Lindberg (Ярі Ліндберг), керівник систем індустріального замикання Аблой Ой. - ABLOY SENTRY пропонує довгострокове за конкурентоздатними цінами рішення для різних застосувань у сфері механічного замикання індустріального сектору. За необхідності всі продукти у широкій лінійці ABLOY SENTRY можуть відкриватися і за допомогою одного ключа».
     

     
    Таким чином, застосування лінійки продуктів ABLOY SENTRY, надасть професійному споживачеві такі переваги:
    Контрольовані дублікати ключа - патент до 2027 р.
    Циліндр підвищеної безпеки відповідно до стандарту EN1303
    Надійна конструкція для суворих умов експлуатації
    Широкі можливості застосування систем «Майстер-ключ» для продуктів промислового замикання
    Повна лінійка промислових замків, включаючи виготовлені «на замовлення»
    Можливість поновлення існуючих систем (ABLOY CLASSIC і PROFILE)
    Довгострокова інвестиція - конкурентоздатні ціни.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору