ShikMETAL - українське підприємство з європейським підходом до роботи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > ShikMETAL - українське підприємство з європейським підходом до роботи

  • 26.10.2011

    ShikMETAL - українське підприємство з європейським підходом до роботи

    ShikMETAL - українське підприємство з європейським підходом до роботи
    «Ми убезпечимо ваш дім, тим самим звільнимо ваші думки для роботи, виховання дітей, любові та подорожей!», - так вітають гостей на сайті підприємства ShikMETAL. Прагнення забезпечити безпеку українських громадян є спільною метою і заснованого у Чернівцях підприємства з виробництва захисних грат, і провідного українського імпортера продукції безпеки лідируючих світових підприємств СПВ Компані ЛТд.

    Про історію компанії, підходи до роботи та співпрацю з СПВ Компані Лтд розповів керівник ShikMETAL Борис Шапіро.
     
     
    Розкажіть про ShikMETAL: ідею створення та її реалізацію, місце компанії на вітчизняному ринку безпеки об'єктів сьогодні?

    Виробництво захисних розсувних грат засновано в Чернівцях ще в 1992 році. У 2010 році була проведена реорганізація підприємства і, як наслідок, на вітчизняному ринку з'явилася продукція під новою торговою маркою ShikMETAL, яка сьогодні користується попитом на всій території Україні. Ми є першим в Україні спеціалізованим мережевим підприємством, яке надає нашим клієнтам повний комплекс послуг із захисту житлових і нежитлових об'єктів інженерними засобами безпеки - захисними розсувними гратами.
     
    Комплекс послуг - це консультація фахівця, виїзд на об'єкт з демонстрацією макетів продукції, індивідуальний аналіз та рекомендації щодо технічного укріплення кожного конкретного об'єкта, професійні виміри з урахуванням побажання клієнта, швидкий попередній on-line розрахунок вартості.
     
    ShikMETAL сьогодні - це спеціалізоване виробництво інженерних засобів безпеки - металевих розсувних грат для віконних, дверних та інших отворів. Професійний монтаж і сервісне обслуговування продукції підприємства виробляють лише кваліфіковані фахівці офіційних представництв торгової марки ShikMETAL у регіонах.
     
     
    Невипадково ідея заснувати спеціалізоване виробництво розсувних грат зародилася саме в Чернівцях, де живе дух австрійських традицій. Ми вирішили дати сучасне дихання популярному в минулому столітті австрійському ноу-хау, яке пройшло випробування часом. І сьогодні в містах Австрії, Франції, Угорщини, наших - Львові, Чернівцях, інших містах Західної України ще працюють розсувні грати, встановлені на початку ХХ століття. Австрійську ідею минулого нам вдалося істотно вдосконалити й адаптувати під сучасні вимоги безпеки. При цьому ми слідували тим традиціям якості, які були притаманні майстрам часів Австрійської імперії. Сьогодні вже тисячі об'єктів України обладнані нашими захисними розсувними гратами. Грати ShikMETAL прекрасно поєднуються і з іншими охоронними системами, доповнюючи і компенсуючи одне одного. Пишаємося тим, що якість, надійність нашої продукції підтверджені часом. Вона затребувана на вітчизняному ринку засобів безпеки, а головне - нею задоволені наші клієнти.

    Як Ви підтримуйте високий рівень якості - сировини, продукції, послуг?

    ShikMETAL позиціонується на ринку безпеки як торгова марка, що гарантує гідну якість. Ми дбаємо, щоб кожне замовлення було виконано на високому рівні, було еталоном надійності і якості.
     
    Для цього використовуємо систему контролю за якістю сировини, готової продукції та наданими послугами.
     
    За роки роботи нашого підприємства ми налагодили співпрацю з надійними постачальниками сировини, що дає змогу гарантувати якість на початковому, першому етапі. Ми працюємо тільки з постачальниками, які надають сертифіковану сировину. На наступному етапі здійснюється контроль за якістю виготовлення продукції. Цьому процесу приділяється особлива увага, тому що майже 95% всієї комплектації захисного механізму ShikMETAL виробляється нами і лише невелика частина - це покупні елементи і комплектуючі від провідних вітчизняних і світових компаній.
     
     
    Наша компанія працює не тільки у виробничій сфері, а й у сфері послуг. Роботі з клієнтами приділяється особлива увага. Для цього розроблена спеціальна методика, яка дає змогу нашим Представництвам в регіонах швидко реагувати на запити та побажання Клієнтів. Всі фахівці наших Представництв у регіонах пройшли майстер клас та спеціальне навчання, вони продовжують удосконалювати майстерність під постійним контролем з боку виробника.
     
    Крім цього, ми розробили унікальну методику проведення вимірів і монтажу грат. За допомогою спеціальних інструментів і оснащення ми виконуємо монтаж без пошкодження інтер'єру, будівельного пилу та сміття.

    На кожну одиницю продукції видається технічний паспорт, а також гарантійний талон відповідно з Держстандартом України, де зазначено: індивідуальний серійний номер, розмір і комплектація, колір, дата монтажу нашої продукції, інша необхідна для клієнта інформація.

    Дотримуючись всіх перерахованих вимог до якості, ми надаємо нашим клієнтам і вказуємо у відповідних документах гарантійний термін на захисні розсувні грати ShikMETAL - п'ять років.
     
     
    Хто Ваш клієнт? Як Ви доносите до кінцевого споживача необхідність захисту житла та бізнесу за допомогою Вашої продукції?
     
    Надійна, функціональна, елегантна, зручна в експлуатації інженерна конструкція ShikMETAL дає змогу використовувати наші грати для охорони як житлових, так і офісних, комерційних і виробничих приміщень, а також приміщень, що вимагають високого ступеня захисту. Конструкціями ShikMETAL облаштовують віконні, дверні та інші отвори, а також вітрини та гаражі. Крім приватних осіб, клієнтами нашої компанії є філії державних і комерційних банків, державні установи, нотаріальні контори, страхові компанії, ювелірні та антикварні магазини, аптеки, стоматологічні кабінети, магазини, офіси приватних фірм, музеї, церкви та храми.

    Представники компанії займаються просуванням продукції в регіонах за допомогою різних видів реклами, участі у виставках, а також шляхом створення регіональної партнерської мережі. Сьогодні ми можемо виконати замовлення в будь-якому регіоні України. Представники ShikMETAL працюють у Києві, Донецьку, Одесі Львові та Чернівцях. Спеціально підготовлені фахівці, проаналізувавши геометрію отвору і вибравши оптимальне місце розташування решітки з урахуванням технічних особливостей приміщення і побажань Клієнта, здатні забезпечити якісний сервіс і виконати складні індивідуальні замовлення клієнтів з точністю до міліметра.
     
     
    Яку роль у безпеці засоби технічного укріплення об'єкта грає комплектація високосектерними циліндрами?
     
    Головна функція решіток ShikMETAL - це захист приміщення від несанкціонованого проникнення. Тому особливу увагу в наших конструкціях ми приділяємо замковим системам. Сьогодні завдання злочинця - без шуму, швидко і без привертання уваги проникнути в приміщення. «Оптимальний» варіант для злодія - це розкрити циліндр замка. Думаю, сьогодні вже всім відомо, що надійність будь-якого механізму, в якому використовується замок, напряму залежить від секрету циліндра, будь то автомобіль, сейф або наші розсувні решітки. Тому ми настійно рекомендуємо нашим клієнтам комплектувати замкові системи розсувних грат ShikMETAL високосектерними циліндрами від провідних світових виробників - таких, як Mul-T-Lock (Ізраїль), Abloy (Фінляндія), Vaсhette (Франція), Kaba (Австрія), Alba (Ізраїль) і інші. Також важливо, що всі ці світові бренди мають гарантійне та сервісне обслуговування і вже давно представлені на ринку України нашим постачальником і партнером - Компанією SPV Company Ltd.
     
     
    Як почалося Ваше співробітництво з компанією СПВ Компані Лтд? Які Подальші шляхи його розвитку?

    Нашу компанію, яка вже 20 років працює на ринку засобів захисту, не міг не зацікавити такий постачальник, як СПВ Компанія Лтд, яка щорічно представляє на Україні значну кількість нових продуктів із застосуванням новітніх високотехнологічних та інноваційних рішень. Нам приємно, що компанія з такою солідною репутацією, один з лідерів ринку безпеки України також зауважила наші переваги і запропонувала налагодити взаємовигідне партнерство. Після зустрічі з керівництвом СПВ Компані Лтд ми відчули, що у нас є достатній потенціал для розвитку співробітництва, адже ми дотримуємося однакових стандартів ведення бізнесу і можемо разом запропонувати нашим клієнтам найнадійнішу комплексний захист будинку і бізнесу. Сподіваємося, що партнерство з СПВ Компані Лтд також дозволить прискорити розвиток партнерської мережі ShikMETAL в регіонах України. Замовляючи комплексний захист об'єкта в мережі магазинів «Локсмайстер», клієнт не може не задуматися про захист вікон і вітрин, тобто йому не обійтися без нашої продукції і послуг. У свою чергу, пропонуючи нашим клієнтам свою продукцію, ми також будемо дбати про те, щоб комплексна система замикання приміщення обладналася високосекретними циліндрами і була надійною. А саме таку надійність і пропонує СПВ Компанія Лтд. Це прекрасно, коли партнери доповнюють один одного, мають високу ступінь довіри у клієнтів і бажання не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед, застосовуючи нові, технологічні досягнення в сфері безпеки.
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору