Ключ до успіху з дублікатами від Keyline / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Ключ до успіху з дублікатами від Keyline

  • 05.12.2011

    Ключ до успіху з дублікатами від Keyline

    Ключ до успіху з дублікатами від  Keyline
    Компанія KeyLine розташована в Конельяно (Тревізо). Вона займається розробкою та виготовленням заготовок ключів, розробкою та виробництвом обладнання для виготовлення  механічних та електронних ключів і є світовим лідером у технології виготовлення та копіювання автомобільних транспондерних ключів.
     
    Історія компанія розпочалася наприкінці  18 століття з невеликої майстерні для виготовлення ключів. Власник ремесла Просперо Бьянкі започаткував традицію передачі бізнесу від покоління до покоління. Відтоді лінія передається від батька до сина протягом шести поколінь і до наших днів. Маленька майстерня виросла за ці роки в повноцінний промисловий комплекс, з прицілом на технологічні розробки у галузі.
     
    У п'ятдесятих роках на підприємстві було створено пристрій для миттєвого дублювання ключів. Апарат швидко поширився  по всьому світу. Так у 1974 році заснували велику компанію в цьому секторі, що має назву Silca, Società Italiana lavorazione chiavi ed affini (Італійська компанія для ключів та подібних пристроїв). Три десятиліття потому, бізнес перейшов до Массімо Бьянкі.  Саме він у 1988 році винайшов перший електронний дублікатор, який дає змогу упровадити величезний потенціал інформаційних технологій і програмне керування у виробництві ключів. Цей винахід, після розвитку мехатроніки, дав Silca вихід на міжнародний ринок.
     
    На початку третього тисячоліття шостий спадкоємець сім'ї Біанкі, після залишення посту в багатонаціональній  компанії, повернувся до підприємництва і в 2002 році придбав Keyline, яка стала частиною Gruppo Бьянкі 1770 (з оборотом 35 млн. євро в 2010 році, та очікуваним зростанням до 40 млн. у 2011).  Стратегічними напрямами у компанії нині є розвиток технологій, пов’язаних з  виробництвом будь-яких типів ключів та розробка копіювальних машин, при цьому значна увага, так само, приділяється  багатовіковим традиціям ведення бізнесу.
     
    З невеликої компанії, трохи більше, ніж робоча майстерня,  з оборотом 4 млн. євро в 2005 році, KeyLine всього за три роки виросла до масштабів середнього бізнесу із  залученням до виробництва  80 робітників. Нині вся робоча група складає 200 осіб, включаючи дві інші компанії: одну - для формування пластмаси  і одну  (в Німеччині) для виробництва фурнітури. Нині компанія упевнено будує бренд, що упізнається у всьому світі.
     
     
    «Ми йдемо від металевих ключів і повністю впроваджуємо високі технології у продуктах, призначених для автомобільного сектора, які незабаром так само успішно будуть втілені і у ключах для житлового сектору»,  - розповідає у інтерв’ю тижневику «Panorama Economy» голова та керуючий директор KeyLine Массімо Біанкі. – Компанія закінчила 2010 рік зі  зростанням обороту на 10% в порівнянні з 2009 роком, на 13,5 млн. євро. Це великі цифри, а показники по експорту ще більші: 72% від всього виробництва. Компанія закінчила перший квартал 2011 року зі збільшенням на 20% в порівнянні з минулим роком».
     
    У майбутньому компанія планує збільшувати інвестиції в електронний сектор проведення наукових досліджень і розробок, над якими  наразі працює  шість інженерів з електронних та механічних розробок, у які KeyLine інвестує більше 5% свого річного обороту.
     
    Компанія KeyLine має на меті продовжувати збільшувати товарообіг, особливо за кордоном.
     
    Цьогоріч під час Міжнародного технічного семінару, що проводиться щорічно під егідою Української Локсмайстер Федерації, професіоналам галузі презентували  комп’ютеризовану машину-напівавтомат для нарізування ключів Versa та декріптор KeyLine 884. У майбутньому обладнання для виготовлення дублікатів від фірми KeyLine має стати надійним та ефективним помічником в успішній й професійній роботі Локсмайстер-центрів України.
     
    Підготовлено з використанням матеріалу видання «Panorama Economy»
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору