Шляхи підвищення безпеки в системах контролю доступу - рішення від ROSSLARE / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Шляхи підвищення безпеки в системах контролю доступу - рішення від ROSSLARE

  • 12.05.2011

    Шляхи підвищення безпеки в системах контролю доступу - рішення від ROSSLARE

    Шляхи підвищення безпеки в системах  контролю доступу - рішення від ROSSLARE
    Сьогодні Proximity-системи отримали широку популярність завдяки зручності використання в офісних умовах (невелика вага картки, можливість нанесення інформації і використання в якості пропуску, зручність ідентифікації, дизайн зчитувачів, що вписується в дизайн офісів, ідентифікація, дає змогу зберігати охайність приміщень) і відносно невисокій ціні. Все це добре доти, доки рівень Proximity - карти відповідає вимогам до зламостійкості більшості власників офісів.
     
    Для підвищення ж рівня безпеки систем контролю доступу, застосовуються системи, що працюють на безконтактних картах Mifare®.
     
     Безконтактна картка Mifare® ROSSLARE
     
    Смарт-картки Mifare®
     
    Завдяки сучасним електронним мікрочіпом, вбудованим в корпус, смарт-картки можуть зберігати велику кількість персональної інформації і використовуватися у різноманітних галузях. Їм властива неперевершена швидкість обміну інформацією між модулем карти і зчитуючим пристроєм - менше 10 мс. Унікальна мікросхема має велику захищену пам'ять, а вбудована антена може передавати інформацію на відстань до 10 см.
     
    По-друге, картки Mifare® володіють високим рівнем захисту від зламу і підробок. Картка виготовляється в єдиному екземплярі, заноситься до секретного протоколу, а доступ до інформації має низку зашифрованих кодів. Пам'ять мікросхеми також має декілька рівнів доступу, які можна відкрити за допомогою спеціальних ключів.
     
    Самі ключі зберігаються в модулі безпеки мікросхеми, їх знає тільки сам емітент, що забезпечує додатковий захист від проникнення на всіх етапах.
     
    По-третє, безконтактні картки Mifare® мають високий рівень функціональності і об'єм пам'яті. Пам'ять картки розділена на 16 додатків, кожен з них незалежно один від одного може використовуватися для своєї області застосування.
     
    Таким чином, використовуючи необхідну продукцію і прості програмні рішення, які надає компанія ROSSLARE (рослер), локсмайстри можуть надавати клієнтам більш високобезпечні і зручні автономні СКД, наприклад, на базі зчитувачів AY-W6350.   
     
     
    Зчитувачі безконтактних карток Mifare® з кодовою клавіатурою ROSSLARE AY-W6350
     
    Однак, проблема втрати безпеки виникає при втраті самої картки. Тобто, залишається проблема ідентифікації самого власника
    картки.
     
    Для того, щоб досягти більшого рівня безпеки з одночасною ідентифікацією власника картки, ми пропонуємо нові рішення від
    фірми ROSSLARE (рослер).
     
    Так, використовуючи спеціальний програматор карток ROSSLARE CP-R25 (рослер), можна не просто запрограмувати смарт-карту Mifare®, а й додатково прописати в картку відбиток пальця власника картки (переведений у цифровий формат).
    Програматор карток ROSSLARE CP-R25
     
    Далі, використовуючи спеціальні зчитувачі сімейства Match-On-Card technology, ми зможемо організувати багаторівневі доступи до найбільш відповідальним приміщень.
     
     
    Зчитувачі безконтактних карток Mifare® ROSSLARE сімейства Match-On-Card technology 
     
    Їх принцип роботи полягає в наступному:
     
    1. При піднесенні картки до зчитувача, спочатку відбувається ідентифікація коду картки та зчитування відбитку пальця власника картки, записаного на картку.
     
    2. Далі власник картки повинен провести своїм пальцем по спеціальній контрольній панелі для зчитування відбитку пальця.
     
    3. Доступ буде наданий лише після верифікації і збігів інформації, записаної на картці з відбитком пальця.
     
    Таким чином, використовуючи дані рішення, можна, при відносно невеликих витратах, організувати доступ в ті приміщення, до яких пред'являються високі вимоги з безпеки або розмежувати ареали, доступ у які може відбуватися як за відбитком, так і по картці, а всередині доступ буде організований вже традиційно, за карткою.
     
    Це допоможе не тільки підвищити безпеку окремих приміщень, а й знизити капітальні вкладення.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору