Автономний біометричний замок з доступом за відбитком пальця або кодом ADEL DIY-3398-CC – захист і зручність для сучасних СКД. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Автономний біометричний замок з доступом за відбитком пальця або кодом ADEL DIY-3398-CC – захист і зручність для сучасних СКД.

  • 21.08.2010

    Автономний біометричний замок з доступом за відбитком пальця або кодом ADEL DIY-3398-CC – захист і зручність для сучасних СКД.

    Автономний біометричний замок з доступом за відбитком пальця або кодом ADEL DIY-3398-CC – захист і зручність для сучасних СКД.

    Захист і зручність - ось основні вимоги, які споживач пред'являє до сучасних систем замикання та контролю доступу.

    Сьогодні все більше сучасних офісів представляють собою розгалужену систему точок проходу. Найчастіше розмежування доступу забезпечується всередині приміщень. У звичному для нас розумінні, контроль над прохідністю будь-якої точки, відбувається за допомогою замикаючого пристрою. На допомогу приходять новітні технології, які покликані зробити життя будь-якого офісу чи житлового будинку зручніше та безпечніше. Це дверні замки, які замість механічного ключа використовують відбиток пальця, - так звані біометричні, або точніше дактилоскопічні.

    Такий продукт сьогодні представляє провідний виробник електронних замків - фірма ADEL (Гонконг). Це автономний біометричний замок з доступом за відбитком пальця або кодом - DIY-3398-CC, - який задовольнить найвибагливіші запити споживачів (Мал. 1).


    Мал. 1 - Автономний біометричний замок з доступом по відбитку пальця або кодом ADEL DIY-3398-CC.

    Основні технічні характеристики замка ADEL DIY-3398-CC

    - Призначений для внутрішніх дерев’яних та металевих дверей офісів та житлових приміщень.
    - 3 режими відмикання: відбиток пальця; PIN-код; у надзвичайній аварійній ситуації - механічний ключ.
    - Реверсивний: правий/лівий
    - Зчитувач відбитків пальців: оптичний.
    - Клавіатура – 4 кнопки: 0,1,2,3.
    - Індикація: звукова та світлова.
    - Ємність пам’яті: максимум 120 відбитків.
    - Живлення: 4 елемента АА alkaline.
    - Термін служби батарей: до 1 року.
    - Програмування відбитків та кодів: пряме (без використання ПК).
    - Попередження про низький рівень батарей.
    - Можливість встановлення нормально відчиненого стану замка (замок завжди розблокований).
    - Товщина дверей: 30 – 60мм.
    - Back Set: регулюється 60 / 70мм
    - Обробка корпусу: сатин хром.

    ADEL DIY-3398-CC - це комфорт і зручність. Вам більше не потрібно носити з собою кілограми ключів, ніхто не зможе вкрасти або підробити Ваш ключ - "унікальний і неповторний малюнок епідермісу".

    У існуючій системі СКД можна підвищити зручність і достовірність, при цьому зробити це досить оперативно і без трудомістких робіт. Достатньо буде замінити в дверях "старі" замки на нові, - автономні біометричні. Звертаємо увагу на те, що використовуючи автономні замки, відпадає необхідність в прокладанні великої кількості жолобів і коробів для прокладення кабелів. Крім того замок ADEL DIY-3398-CC за врізкою аналогічний до популярних механчних замків-ручок типу KnobSet та LeverSet. Це особливо актуально для арендованих офісів. Тобто заміна замків відбувається без додаткових монтажних робіт та отворів у дверях.

    ADEL DIY-3398-CC - замок, для відкривання якого, необхідно всьго-навсього прикласти палець до сканера (за умови, що ваш відбиток вже занесено в базу замку та активований). Для зберігання інформації про відбитки пальців, є вбудована енергонезалежна пам'ять. Ємність пам'яті до 120 відбитків, що більш ніж достатньо для організації доступу, наприклад, у відділенні банку, або в торговій компанії, де розмежування доступу і контроль над комерційною інформацією грає не останню роль. Десять із 120 відбитків можуть бути головними. Тобто їх власники мають адміністративні привілеї, що дозволяють додавати або видаляти учасників з пам'яті замку. Також доступ може відбуватися за допомогою введення PIN-коду на цифровій клавіатурі. А в разі надзвичайної ситуації замок можна відкрити механічним ключем.

    Як було сказано вище, замок є повністю автономним пристроєм - він живиться від 4-х пальчикових батарейок. Тут у будь-якого потенційного користувача може виникнути природне запитання, що буде, якщо він раптом сядуть, а замок буде закрито? Ця ситуація передбачена виробником. Якщо батареї розряджені і замок не відкривається через низький рівень напруги, використовуйте батарею 9V для запасного електроживлення (зверніть увагу на полярність батареї, вона повинна збігатися з полярністю, яка позначена на корпусі замка), після чого активуйте замок за допомогою зареєстрованого відбитка пальця або коду.

    У чому ж переваги даного продукту?

    1. Замки по відбитку пальця призначені для створення, з мінімальними витратами, автономної точки доступу в максимально короткі терміни (час монтажу замку на двері - не більше 2-х годин).

    2. За своєю суттю біометричний замок - це контролер, зчитувач відбитка пальця, а також електромеханічний замок і механічний замок «все в одному». Для роботи біометричного замку не потрібне зовнішнє джерело живлення і наявність мережевих зв'язків. Біометричні замки живляться від батарей типу, які забезпечують функціонування замку протягом приблизно 1 року (в залежності від інтенсивності).

    3. Легкість у настройці - всі операції по додаванню / видаленню користувачів можливо робити безпосередньо використовуючи дисплеї замків, без підключення будь-яких зовнішніх пристроїв.

    4. Надійність і довговічність.

    5. Дизайн замків виконаний таким чином, що вони з легкістю вписуються в інтер'єр будь-якого приміщення, в більшості випадків додають солідності дизайну приміщення.

    6. При використанні методу доступу по відбитку пальця необхідність у безконтактних картах відпадає (а це додаткові витрати на утримання СКД).

    7. Можливість переведення даного замку в режим «вільного проходу». Даний пункт дуже важливий для використання замку в офісних приміщеннях, що дає можливість обладнати, наприклад, кімнати нарад, куди перед нарадою необхідно забезпечити вільний доступ для всіх учасників, в той час, як, у звичайному режимі, вхід в такі приміщення повинен бути обмежений.

    8. Невисока вартість у порівнянні з організацією інших точок доступу, якщо брати витрати в повному обсязі.

    9. Можливість відкриття механічним ключем у надзвичайних ситуаціях.

    Новий замок ADEL DIY-3398-CC - це втілення найсучасніших технологій, надійності, стильного дизайну, простоти у монтажу, програмуванні та використанні. Робота з даним продуктом доставить Вам не тільки задоволення, але й скоротить Ваш час та бюджетні витрати.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору