Двері MUL-T-LOCK – до безпеки вірний крок / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Двері MUL-T-LOCK – до безпеки вірний крок

  • 25.06.2010

    Двері MUL-T-LOCK – до безпеки вірний крок

    Двері MUL-T-LOCK – до безпеки вірний крок

    Вибрати вхідні двері – не проблема. Проблема – вибрати якісні вхідні двері. У такій нелегкій справі у Вас одразу з’явиться ціла гвардія порадників. Дружина захоче щось стильне, її мати, нахмурившись, скаже, що головне, аби довго прослужили, ну а Ви, як справжній чоловік, звернете увагу на міцність.
    І як тут не розгубитись?
    Без паніки! Зараз ми з Вами розберемося.
    Головна функція вхідних дверей – захист від крадіїв. Останні мають «традицію» проникати у житло двома способами: за допомогою фізичної сили або вигадуючи різні комбінації з відмиканням замків. Отже двері мають бути не тільки міцними, але й «розумними».
    Сьогодні ми не пропонуватимемо Вам жодних новинок – адже найякісніше це те, що перевірене часом.
    Отже, по порядку. Надійність дверей MUL-T-LOCK® підтверджується не тільки тривалістю перебування на ринку. В основі дверей – металева конструкція, яка складається з двох листів гальванізованої сталі, що з'єднані між собою ребрами жорсткості та скріплені за допомогою спеціальної технології. Гальванізована сталь не піддається руйнівній дії корозії. Сталь покрито спеціальною ПВХ-плівкою з фактурою дерева, яка має високу щільність і не реагує на вплив зовнішнього середовища – сонячне випромінювання, високу вологість, коливання температури. Нові варіанти зовнішнього опорядження – це спеціальне фарбове покриття, стійке до механічного впливу. Також існує можливість оздоблення поверхонь дверей великим розмаїттям фасадних накладок, як з натуральної деревини, так і з МДФ, покритого стійкою ПВХ-плівкою. Отже, термостійкість та шумоізоляція та естетичний вигляд з дверима MUL-T-LOCK® Вам гарантовані!
    Самі двері – це добре, проте серцем Ваших дверей є замок. Двері MUL-T_LOCK® обладнані замком, який замикає двері у чотирьох напрямках. Його унікальність в простоті та надійності роботи замкового механізму. Один повний оберт ключа повністю замикає двері. Завод MUL-T-LOCK надає п’ятирічну гарантію якості замку. Крім того, дверні замки можна скомплектувати різноманітними циліндрами провідних світових виробників. Існує можливість замовити двері разом із вже встановленим додатковим замком, або зарезервувати його встановлення після монтажу дверей. Це зробить кваліфікований спеціаліст з виїздом на місце.
    Якщо Ви побажаєте, двері можна комплектувати спеціальними циліндрами системи «Світлофор». Система «Світлофор», наприклад, чудово підійде тим, хто весь час губить ключі: двері комплектуються набором ключів трьох комбінацій (зеленого, жовтого, червоного). У випадку втрати ключа зеленого набору, без заміни циліндра, жовтим ключем перекодується замкова комбінація. Так само і червоний ключ відмінює всі попередні комбінації.
    Звичайно, двері мають органічно поєднуватись з дизайном квартири. Виробники MUL-T-LOCK® охоче виготовить на замовлення клієнта двостулкові двері, двері з декоративними вставками та склоблоками. Окрім того, при замовленні Вам запропонують різноманітну кольорову гаму. Можливі також комбінації кольору - з внутрішньої сторони полотна один, а з зовнішньої - інший. Фурнітура має різні варіанти дизайну захисних плат замка та ручок: коричнева, нікелева, під "золото".
    Ну і безперечно, двері повинні бути надійними. Такими, як MUL-T-LOCK®. На Ваше прохання ми виготовимо кулезахисні двері, які пройшли випробування на пістолет Макарова, автомат Калашнікова і снайперську гвинтівку Драгунова - СВД.
    Тож якщо з вибором дверей Ви вже визначилися (а ми думаємо, що сумнівів тут бути не може), перейдемо до другого, не менш важливого етапу – монтажу.
    Встановити двері – теж неабиякий шматок роботи. Адже купити якісні двері – це лише пів справи. От уявіть собі: ви приходите до стоматолога з діркою в зубі. Просите запломбувати. А лікар дає Вам матеріал і каже: «Це найкращий матеріал, вставите і притиснете, і все буде добре!» Це, звичайно, дещо гіперболізовано. Проте навіть якщо Вам вдасться поставити пломбу, навряд чи вона довго триматиметься. З дверима – абсолютно так само. Тому придбавати і встановлювати двері необхідно у магазинах, де окрім продажу Вам запропонують монтаж. Наприклад, в мережі магазинів ЛоксМайстер®. У цій мережі магазинів Вам не тільки якісно встановлять двері, але й здійснюватимуть їх сервісне обслуговування.
    До вибору дверей треба підходити як до вибору дружини: брати найкращі і на все життя. Ми не жартуємо: адже вхідні двері – це річ, яку Ви будете бачити принаймні двічі на день (дружину іноді рідше), річ, у надійності і міцності якої Ви маєте бути впевненими на всі сто! Зробіть правильний вибір – придбайте MUL-T-LOCK®!
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору