Системи електронно-механічного контролю доступу на базі технології MUL-T-LOCK MT5+ SynerKey / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Системи електронно-механічного контролю доступу на базі технології MUL-T-LOCK MT5+ SynerKey

  • 19.05.2010

    Системи електронно-механічного контролю доступу на базі технології MUL-T-LOCK MT5+ SynerKey

    Системи електронно-механічного контролю доступу на базі технології MUL-T-LOCK MT5+ SynerKey

    Як сказав Аристотель: Ціле - більше простої суми своїх частин, кажучи іншими словами, зазвичай ціле більше суми окремих частин (1 +1 = 2х, де х> 1). Це поняття синергізму (від грец. Συνεργία Synergos - (syn) разом (ergos) чинний.

    Саме таким шляхом і пішла компанія Мul-T-Lock, відома у світі як виробник систем, що забезпечує безпеку та зручність своїм клієнтам.

    Найчастіше, щоб просто пройти по одному будинку, оснащеному комплексом сучасних систем високої безпеки, користувачам потрібно цілий набір пристроїв відкривання: ключі, бирки, картки. Іншими словами, чим більш безпечним ми хочемо зробити об'єкт, тим більше різних пристосувань нам необхідно застосувати. А облік робочого часу? А журнал аудиту подій?

    Вірна своєму давньому традиційному принципом «Один Ключ - Нескінченні можливості», компанія Mul-T-Lock розробила новий ключ SynerKey, який пропонує Вам зручність одного «Все-в-одному» ключа для відкривання як механічних замків, так і дверей оснащених системами контролю доступу RFID. Все завдяки досить простий концепції даного інноваційного рішення: SynerKey - механічний ключ, в головку якого вставлений транспондер системи управління контролю доступу.

    Дане рішення підходить для житлових і офісних будівель, комерційних і промислових об'єктів. Воно особливо зручно для використання в приміщеннях з великою кількістю працівників або проживаючих. Наприклад, це можуть бути офіси, пансіонати, будинки відпочинку і, навіть, готелі. Особливо технологія SynerKey цікава для готелів, де у номерному фонді використовується система «Майстер-ключ». Тепер повністю вирішується питання допуску постояльців в двері «Загального користування»: паркінги, SPA-центри, клуби, ліфти, що ведуть на пляж і т.п., де використовуються зчитувачі карток.

    Що стосується офісів, то перераховувати переваги системи SynerKey для фахівців, немає потреби. Розглянемо лише деякі аспекти. Наприклад, співробітники офісу механічним ключем відкривають вхідні двері офісу, або двері своїх підрозділів. Далі, вже в своєму ареалі, вони пересуваються, підносячи головку ключа до стандартних зчитувача карток. Це, у свою чергу, вже дає можливість проводити аудит подій усередині кожного підрозділу та вести облік робочого часу. Аспект другий. Дана система сумісна з системою механічного розмежування доступу «Майстер-ключ». Таким чином, маючи офіс з вже встановленою системою «Майстер-ключ» на базі механічних циліндрів Mul-T-Lock, ми можемо організовувати додаткові «Острівці безпеки» всередині офісів, або ж додатково обмежувати доступ до спецприміщенні.

    На закінчення хочеться додати, що система SynerKey може бути виконана на всіх популярних платформах механічних ключів Mul-T-Lock: 7x7, Integrator, Classic, Interactive, а також на нових платформах п'ятого покоління MT5 +.

    Функція

    Механічний ключ з головкою, у яку можна вмістити будь-який з транспондерів для електронних систем контролю доступу, що дозволяє легко використовувати один ключ «Все-в-одному» для відкривання механічних циліндрів і дверей , оснащених системами контролю доступу, RFID.

    Застосування

    Спрощує встановлення та використання механічних платформ в житлових і офісних будівлях, будинках для людей похилого віку та інших приміщеннях, доповнюючи їх системами RFID-контролю доступу.

    Особливості

    - Ключові головки можуть оснащуватися круглими транспондерами, або транспондерами у вигляді капсули.
    - Працює з усіма механічними платформами Mul-T-Lock: 7x7, Classic, Integrator, Interactive, MT5 +.
    - Сумісність з електронно-механічною системою контролю Mul-T-Lock CLIQ.

    Характеристики

    - Кольори пластикових ключових голівок: чорний, синій, червоний, зелений, оранжевий, жовтий.
    - Розміри транспондера:
          - Круглий транспондер: 22мм.
          - Транспондер у вигляді капсули: діаметрі - 2мм, довжина - 10мм.
    - Простота установки і заміни транспондера.
    - Ефект - практично безмежні можливості!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору