Автономні системи контролю доступу на базі технології KnockN'Lock / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Автономні системи контролю доступу на базі технології KnockN'Lock

  • 26.04.2010

    Автономні системи контролю доступу на базі технології KnockN'Lock

    Автономні системи контролю доступу на базі технології KnockN'Lock

    У системах контролю доступу (СКД) існує два напрямки - механічний контроль доступу (Система «Майстер-ключ»), і електронний контроль доступу (на базі зчитувачів інформації різних типів, які керують такими виконавчими пристроями, як, наприклад, електрозамки).

    Застосування систем «Майстер-ключ» дозволяє абсолютно автономно здійснити розмежування прав доступу в різні приміщення об'єкту на механічному рівні, при цьому кожен з користувачів, за допомогою одного ключа, отримує доступ тільки в ті приміщення, куди йому цей доступ дозволений відповідно до встановлених заздалегідь прав, а також захищає від вандально злому. Безперечною перевагою такої системи є відсутність громіздких зв'язок ключів та досягнення певного рівня безпеки. Проте система «Майстер-ключ» обмежена в плані здійснення гнучкого, оперативного управління доступом. Зміна прав доступу, звичайно ж, можливо, але процедура є досить складною і трудомісткою. Крім того, відсутня можливість отримання даних аудиту подій в системі.

    Електроніка дає більш широкі можливості для управління і контролю доступу, але досить складна в монтажі, тому що звичайно вимагає використання різних за функціями пристроїв - виконавчих елементів, що забезпечують функції блокування-розблокування дверей при команді від відповідних керуючих пристроїв, носіїв інформації; вимагає прокладки проводів, що забезпечує зв'язок керуючого та виконавчого пристроїв. Вдалою спробою об'єднати переваги цих двох підходів стало створення електронно-механічного циліндрового механізму Knock N'Lock.

    Суть даної системи полягає в тому, що механічна складова зібрана в корпусі, який за розмірами і формою нагадує стандартний замковий циліндровий механізм. Таким чином, що він може бути встановлений в будь-якій механічний замок циліндрового типу замість старого циліндра-секрету.

    Електронна ж частина керування розташована у внутрішній, поворотно-тумблерной частини, яка одночасно служить для вільного відкривання дверей з внутрішньої сторони приміщення, тобто для вільного виходу, у разі надзвичайної ситуації.

    ТОМУ ЩО РОЗУМНИЙ!

    Knock N'Lock це нова лінійка замків, яка об'єднує найкраще в механіці і електроніці, має високий рівень захищеності шифрування. Фактично, це дозволяє використовувати по-справжньому розумну систему. Це означає, що Ви можете закрити вашу двері і бути впевненим, що той, хто не має авторизованого ключа, не зможе її відкрити. Більш того, Ви можете дуже просто змінити параметри доступу до цих дверей або будь-який інший параметр у вашій системі.

    Використання електроніки і захищеною технології шифрування і передачі даних - Knock Code Technology, інтегрованої в високосекретний механічний циліндр, дозволяють отримати нову електромеханічних систем замикання.

    «Knock Code Technology» (технологія кодованого удару) - технологія бездротової передачі даних за допомогою серії ударів через тверді матеріали: метал, дерево, скло, пластмаса і т.п. Фізичний код доступу, що складається з 4-х, 5-ти або 6-ти цифр і має 1 000 000 можливих комбінацій, передає серію з 17 ударів. Це криптостійкі комбінація тимчасових інтервалів між ударами, яка змінюється з кожною передачею фізичного коду і має егімілліарди (мільярди мільярдів) варіантів.

    Циліндр має функцію аудиту 1000 останніх подій і функцію затримки відкриття до 15 хвилин. Кількість ключів-брелоків, які можна прописати в пам'ять замку - 500.

    Можливості циліндрів Knock N'Lock Knock N'Lock забезпечує високу безпеку і велику гнучкість. Вам не потрібно ніяких додаткових проводів, ніякої мережі для підключення. Потрібні тільки кілька простих програмних інструментів, щоб змінити або розширити Вашу систему в процесі її модернізації та розширення. При цьому, саме програмування може здійснюватися як вручну, так і за допомогою комп'ютера.

    ЕЛЕКТРОННА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ з високим класом шифрування.

    Сьогоднішні стандарти безпеки для механічних ключів і циліндрів висувають вимоги до механічної захисту, захисту від відкриття відмичками (маніпулювання), копіювання ключів та поширенню заготовок ключів.

    У нашому випадку ми маємо циліндровий механізм, який неможливо відкрити за допомогою маніпулювання, так як сам циліндр не має звичної замкової щілини. Ключем ж служить спеціальний брелок з клавіатурою для набору коду. А все електронне шифрування знаходиться у внутрішній поворотної частини циліндра.

    При цьому циліндр реагує тільки на той ключ-брелок, який в ньому прописаний. Таким чином, навіть якщо зловмисник підглянув код, який Ви набрали на панелі брелока, то він не зможе відкрити замок, навіть купивши такий же брелок, так як останній не прописаний в замку. І навпаки, вкраденим брелоком не можна буде відкрити замок, тому що той, хто його вкрав, не знає коду. Господарю ж, якщо він раптом втратив брелок, достатньо придбати його і прописати в циліндр з допомогою Майстер-коду і почати його використовувати. При цьому Майстер-код втрачати / забувати не можна.

    Таким чином, Ви отримуєте гнучкість і захищеність електроніки в поєднанні з надійністю механічної системи замикання.

    Розглянемо, наприклад, просту ситуацію - ключ загублений, або співробітник офісу, який звільнився, не здав ключ.

    У випадку системи Knock N'Lock можна легко скасувати параметри доступу для загублених або вкрадених ключів. З іншого боку, Ви можете додати ключі та визначити для них необхідні параметри доступу. І робити це можна навіть віддалено!

    РС - ІНТЕЛЕКТ пов'язує СИСТЕМУ в єдину.

    Як говорилося раніше, систему можна програмувати за допомогою спеціального програмного забезпечення комп'ютера.

    Запрограмована система дозволяє отримувати ЖУРНАЛ ПОДІЙ з датою і часом. Пам'ять журналу подій циліндра зберігає 1000 останніх записів. Журнал подій циліндра показує дату і час події, коли і який ключ-брелок відкривав (або намагався відкрити) даний циліндр.

    Зчитування інформації з циліндра відбувається шляхом його з з'єднання з Ноут-буком або КПК за допомогою спеціального кабелю з оптичним роз'ємом з боку циліндра і USB-роз'ємом, з боку комп'ютера.

    Застосування комп'ютера та спеціального програмного забезпечення дозволяє застосовувати ще ряд корисних функцій, наприклад:

    - Дистанційне прописування ключа-брелока до віддаленого замку;
    - Віддалений заборону доступу ключа-брелока до віддаленого замку;
    - Завдання певного брелок (або групі брелоків) одноразового доступу до замку, або доступу на певну кількість разів (1,2,3, ...).

    повного контролю усіх ваших ключів.

    Кожен ключ-брелок Knock N'Lock повністю персоналізував під кожного користувача. Це дає гнучкість, коли потрібно внести зміни і забезпечити безпеку, тому що завжди є можливість відмінити права доступу для втрачених ключів. Все, що Вам потрібно, як користувачу - це один ключ. З ним Ви знаєте, де Ви можете ходити. Ви знаєте, що ваш ключ не може бути скопійований, навіть якщо ви тимчасово передавали його кому-небудь. І, більше того, навіть якщо ви втратили ключ, ваші витрати будуть малі порівняно з перекодуванням та встановленням заново механічної системи Майстер-ключ. Ви завжди можете запрограмувати під ключ потреби вашої організації і вашого приміщення, Зробити його гнучким у рамках відділу, в рамках поверху, в рамках будівлі.

    Більш того, за допомогою циліндрів Knock N'Lock можна створювати високозахищені зони всередині приміщень свого офісу, котеджу і т.п. Плюс, Ви можете завжди доповнити чи змінити систему відповідно до ваших потреб.

    Гнучкість системи, також, полягає в тому, що відсутні які б то не було дротові з'єднання. Циліндр і ключ-брелок - ось все, що вам потрібно. Електроживлення здійснюється від батареї, вбудованою у внутрішню поворотну частину циліндра. Батарея може бути легко замінена. Харчування - літієвий елемент 3 V, тип 123. При 10 циклах відкривання-закривання в день, батареї живлення, в середньому вистачає на 3-4 роки. Якщо, раптом, батарея повністю «села» і Ви забули її замінити, то замок всередині сформує останній імпульс на відкривання і, після відкриття брелоком, буде залишатися у відкритому стані до заміни батареї.

    Повна установка даної системи так само проста, як і встановлення звичайних циліндрів на механічні замки. Але, якщо у вас вже встановлена механічна система, і ви хочете вдосконалити її, просто замініть циліндри і роздайте нові ключі-брелоки. Систему Knock N'Lock також просто встановити, просто підтримувати, як і звичайну систему Майстер-ключ.

    Незаперечні переваги нової СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ

    1. Немає обмежень при проектуванні системи замикання. Ні проводів, немає додаткових пристроїв. Більше не потрібно ламати голову, щоб обійти правила і регламенти. З Knock N'Lock система завжди може бути побудована у відповідності з вимогами замовника та мінімальними витратами на установку.

    2. З нашою системою, Ви знаєте, що всі можливі запобіжні заходи були дотримані. Ви можете змінювати систему, не змінюючи рівень безпеки. Технологія розроблена «до кінця» і дуже зручна для користувачів.

    3. З точки зору безпеки, повний контроль над Вашими ключами, мабуть, самий важливий фактор. З системою Knock N'Lock, Ви можете відмінити права доступу втрачених ключів так, що вони більше не отримають доступу до всієї системи. Крім того, Ви можете створити «острівці» з ще більшою секретністю (безпекою) всередині вже існуючих систем і приміщень та отримувати аудит журналу подій!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору