Інтелектуальний циліндр ABLOY CLIQ – новий крок у побудові СКД / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Інтелектуальний циліндр ABLOY CLIQ – новий крок у побудові СКД

  • 12.03.2010

    Інтелектуальний циліндр ABLOY CLIQ – новий крок у побудові СКД

    Інтелектуальний циліндр ABLOY CLIQ – новий крок у побудові СКД

    У системах контролю доступу (СКД) існує два напрямки – механічний контроль доступу (cистеми «Майстер-Ключ»), і електронний контроль доступу (на базі зчитувачів інформації різних типів, керуючих виконавчими пристроями).

    Застосування систем « Майстер-Ключ» дозволяє здійснити розподіл прав доступу в різні приміщення об'єкта на механічному рівні. Перевагою такої системи є відсутність громіздких зв'язувань ключів і досягнення певного рівня безпеки. Однак система « Майстер-Ключ» не дозволяє здійснювати гнучке, оперативне керування доступом – зміна прав є трудомісткою процедурою й відсутня можливість одержання даних аудита подій у системі. Електроніка дає широкі можливості для керування й контролю доступу, але досить складна в монтажі.

    З'єднавши ці два напрямки, група компаній ASSA ABLOY розробила нову концепцію, яка знайшла застосування в циліндрах ABLOY® PROTEC CLIQ.

    ABLOY® PROTEC CLIQ це нова технологія замків, яка сполучає й поєднує найкраще в механіку й електроніці, що має високий рівень захищеності шифрування. Використання електроніки CLIQ і захищеної системи шифрування даних (DES), дозволяють одержати нову електромеханічну систему запирання ABLOY® PROTEC CLIQ, яка забезпечує високу безпеку й гнучкість.

    Ключ ABLOY® PROTEC CLIQ має подвійне шифрування: механічне шифрування в дисках циліндра й електронне шифрування. Усередині кожного циліндра, перебуває мікрочип, вбудований у корпус, відповідний до мікрочипа в ключі, який дозволяє одержати доступ тільки такому ключу, який має правильний електронний код.

    Для програмування циліндрів оператори системи використовують спеціальні програмні ключі. Вони служать як для забезпечення безпеки й для передачі інформації системі, для одержання доступу до программатора й програмного забезпечення. Вони ж використовуються для передачі інформації від программатора в циліндри.

    Система дозволяє одержувати ЖУРНАЛ ПОДІЙ З ДАТОЮ Й ЧАСОМ. Функція перевірки журналу присутній як у циліндрах, так і в ключах. Пам'ять журналу подій циліндра зберігає 1000 останніх записів. Кожний ключ ABLOY® PROTEC CLIQ повністю персоналізований під кожного користувача. Це дає гнучкість, коли потрібно внести зміни й гарантувати безпека, тому що завжди є можливість скасувати право доступу для загублених ключів. Ви можете зробити його гнучким у рамках відділу, у рамках поверху, у рамках будинку, створити високозахищені зони за допомогою циліндрів ABLOY® PROTEC CLIQ і сполучите механічними циліндрами в інших зонах в одну систему.

    Електроживлення здійснюється від батареї, вбудованої в голівку ключа. Батарея може бути легко замінена. Тому повна установка системи ABLOY® PROTEC CLIQ також проста як установка системи на базі механічних замків. Але, якщо у вас уже є встановлена система, і ви прагнете вдосконалити її, просто заміните циліндри й роздайте нові ключі. Навіть існуючі механічні системи Майстер-Ключ, можуть бути вдосконалені або доповнені за допомогою ключів і циліндрів ABLOY® PROTEC CLIQ.

    ХТО ОСНОВНІ СПОЖИВАЧІ І ЯКІ ВИГОДИ ВОНИ ОДЕРЖУЮТЬ ВІД ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ?

    Архітектори. Немає обмежень при проектуванні системи запирання. Немає проводів, немає додаткового обладнання. З ABLOY® PROTEC CLIQ система завжди може бути побудована відповідно до вимог замовника.

    Власники будинків. Із установленою системою ABLOY® PROTEC CLIQ, ви знаєте, що всі можливі запобіжний заходи були дотримані. Ви можете змінювати систему, не змінюючи рівня безпеки.

    Технологія розроблена « до кінця» і дуже зручна для користувачів.

    Служба безпеки. З ABLOY® PROTEC CLIQ, ви можете скасувати права доступу загублених ключів так, що вони більше не одержать доступу до вашої системи. Крім того, ви завжди маєте можливість створити «острова» із ще більшою таємністю (безпекою) усередині вже існуючої системи й зчитувати ЖУРНАЛ ПОДІЙ.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору